BANCA Transilvania: Mesaj Oficial Important pentru Clienti

BANCA Transilvania supraveghere

BANCA Transilvania transmite astazi un mesaj oficial foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o problema foarte serioasa. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc mai jos despre necesitatea ca ai sai clienti sa isi actualizeze date personale astfel incat banca sa stie de la cine vin banii pe care acestia ii primesc in conturi pentru a sti daca trebuie sa proceseze tranzactiile, sau nu.

BANCA Transilvania vorbeste indirect aici despre cel putin problema carausilor de bani, care primesc bani de la diverse persoane doar pentru a ii transfera mai departe catre alte conturi. BANCA Transilvania spune ca in cazul in care un client incepe sa aiba mai multa tranzactii din surse diferite fata de cele mentionate ca fiind principalele generatoare de venituri, adica un loc de munca, atunci ar putea incepe sa puna intrebari vis-a-vis de legitimitatea tranzactiilor.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial Important pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca actualizarea datelor personale si verificarea tranzactiilor facute de catre clienti reprezinta o metoda princare sa ii protejeze pe acestia. In realitate, felul in care e prezentata situatia pare mai mult ca o supraveghere a conturilor clientilor pentrua  depista posibilele cazuri de carausie de bani, sau alte tipuri de tranzactii care nu ar fi legale, si in aceste cazuri BANCA Transilvania poate cere explicatii vis-a-vis de acele tranzactii.

BANCA Transilvania nu e totusi singura banca de la care vedem mesaje de acest gen indreptate spre clienti, iar asta pentru ca problema carausiei este una care afecteaza tot mai multe institutii financiare. Exista reglementari bancare in toata Uniunea Europeana care obliga bancile precum BANCA Transilvania sa ia asemenea masuri pentru a depista tranzactiile frauduloase, si fiecare incearca sa le explice clientilor cum poate mai bine toata situatia.

BANCA Transilvania obliga toti clientii sa isi actualizeze datele personale, fie cand ajung intr-o sucursala de-a sa, fie direct online, astfel ca nu aveti cum sa scapati de aeasta procedura.