Tesla se vinde si in Romania in mod Oficial Incepand de Azi

Tesla se vinde si in Romania in mod Oficial Incepand de Azi

Tesla a anuntat in mod oficial ca incepand de astazi incepe sa-si vanda masinile inclusiv in Romania, producatorul americand oferind pe website-ul sau posibilitatea de a configura o masina inclusiv din tara noastra, la preturi in euro, care incep de la 43.000€.

“București, 14 mai 2021 – Astăzi, Tesla deschide Design Studio online în România. Clienții pot configura și comanda acum Model SModel X sau Model 3.

În calitate de lider de piață în ceea ce privește autonomia și nivelul de siguranță, spațiul de depozitare amplu și performanța unică a autovehiculelor electrice, ne așteptăm ca interesul șoferilor din România pentru mașini electrice să fie mare.

Prețul autovehiculului nostru Model 3 începe de la 42,990€. Livrările pentru Model 3 vor începe din septembrie 2021, iar în 2022 pentru Model S și Model X.

Începând de astăzi, Model 3 este expus în Promenada Mall București, unde vizitatorii vor avea șansa să își programeze, în curând, și un test drive.

Service-ul nostru din București se va deschide în cursul acestui an. Acesta va oferi proprietarilor Tesla acces la service rapid și de neegalat pentru mașina lor. Echipa noastră de Service Mobil va acoperi nevoile inițiale de service odată cu începerea livrărilor.

Tesla operează deja două stații Supercharger în România (București și Timișoara), permițând astfel călătoriile pe distanțe lungi și conectând proprietarii actuali și viitori la rețeaua europeană Tesla, formată din peste 6.000 de puncte Supercharger individuale, distribuite în peste 600 de stații. Trei stații suplimentare urmează să fie deschise anul acesta în cele mai importante orașe din România.

Clienții care doresc să rămână la curent cu privire la oportunitățile de test drive de la Promenada Mall se pot înregistra aici.

Model 3

Model 3 este o mașină electrică mai mică, mai simplă și mai accesibilă. Concepută și construită ca primul vehicul electric din lume pentru vânzare la scară largă, este un pas esențial în misiunea Tesla de a accelera tranziția lumii către energia sustenabilă. Ca orice vehicul Tesla, Model 3 combină autonomia, performanța, siguranța și tehnologia. Designul inteligent maximizează spațiul interior, în așa fel încât să fie loc pentru cinci adulți și pentru toate echipamentele lor. Sistemul de transmisie performant asigură o accelerație de la zero la 100 km/h în doar 3,3 secunde.

Variantă

Transmisie

Autonomie (WLTP)

0-100 km/h

Preț TVA inclus

Model 3 Standard Range Plus

Tracțiune spate

448 km

5,6 s

42,990€

Model 3 Long Range

Dual Motor tracṭiune integralӑ

614 km

4,4 s

51,990€

Model 3 Performance

Dual Motor tracṭiune integralӑ

567 km

3,3 s

59,990€

 

Noile Model S și Model X

Model S, primul sedan complet electric, este o evoluție în ingineria auto. Combinând performanța, siguranța și eficiența, a resetat așteptările lumii pentru mașina secolului 21 prin cele mai înalte calificative de siguranță posibile, o autonomie mai lungă decât orice vehicul electric și actualizări de software over-the-air, care oferă îmbunătățiri constante.

Model X este cel mai rapid și mai capabil vehicul utilitar sportiv din istorie, cu un rating de siguranță Euro NCAP de 5 stele. Combină performanța și utilitatea cu caracteristici unice, inclusiv ușile Falcon Wing, geamurile cu ramă și configurația cu șapte locuri.

Am anunțat la începutul acestui an cele mai substanțiale actualizări pe care le-am adus la Model S și Model X de la lansările acestora în 2012 și 2015: interioare noi, sistem de transmisie, sisteme termic, aparate electronice și șasiu, împreună cu o productivitate mult îmbunătățită, greutate redusă și design rafinat. Livrările acestor versiuni îmbunătățite vor începe în al patrulea trimestru al acestui an.

 

Variantă

Transmisie

Autonomie (est. EPA)

0-100 km/h

Preț TVA inclus

Model S Long Range

Dual Motor tracṭiune integralӑ

663 km

3,2 s

89,990€

Model S Plaid

Tri Motor tracṭiune integralӑ

628 km

2,1 s

119,990€

Model S Plaid+

Tri Motor tracṭiune integralӑ

837 km

<2,1 s

149,990€

Model X Long Range

Dual Motor tracṭiune integralӑ

580 km

3,9 s

99,990€

Model X Plaid

Tri Motor tracṭiune integralӑ

547 km

2,6 s

119,990€

 

Livrările pentru Model Y vor începe în cursul acestui an.

 

Autopilot Tesla                                                                                      

Toate mașinile Tesla sunt echipate cu Autopilot, iar clienții pot alege să adauge pachetele noastre de Autopilot îmbunătățit sau caracteristică Full Self-Driving ca opțiune pentru funcții suplimentare, cum ar fi schimbarea automată a benzii de circulație, navigarea cu Autopilot și Summon. Tesla consideră că tehnologia poate contribui la îmbunătățirea siguranței. De aceea, vehiculele Tesla sunt proiectate pentru a fi cele mai sigure mașini din lume. În opinia noastră, combinația unică de siguranță pasivă, siguranță activă și conducere automată este crucială pentru a menține în siguranță nu doar șoferii, pasagerii Tesla, cât și ceilalți participanți la trafic.

Autopilotul este un sistem avansat de asistență pentru șofer care este clasificat ca un sistem automat de nivel 2 pentru a fi utilizat numai de șoferii cu atenție sporită, care își țin mâinile pe volan. Asta înseamnă că Autopilot ajută și la supravegherea șoferului. Atunci când este utilizat corespunzător, Autopilot reduce volumul total de lucru al șoferului, iar redundanța celor opt camere externe, radar și 12 senzori cu ultrasunete oferă un nou nivel de siguranță care nu ar fi posibilă doar cu doi ochi.

Încărcare

O componentă esențială a adoptării vehiculelor electrice este crearea unei experiențe de încărcare convenabile și de neegalat, indiferent de locul în care clienții doresc să călătorească. Proprietarii Tesla se pot bucura de confortul conectării oriunde pentru încărcare. Fie că este acasă, fie la birou sau într-o călătorie pe distanță lungă, Tesla are soluții pentru dumneavoastra.

Cel mai convenabil mod de a vă încărca Tesla este de acasă, de la o priză standard sau un conector de perete Tesla, care încarcă până la 70 de kilometri pe oră. Model S, Model X și Model 3 oferă o gamă largă pentru călătoriile de zi cu zi. Cei mai mulți proprietari conduc în timpul zilei și completează nivelul de energie rămasă pe timp de noapte, iar dimineața vor avea bateria încărcată complet. Imaginați-vă că nu veți mai merge niciodată la o benzinărie.

Proiectate și construite de Tesla, stațiile Supercharger încarcă Model S, Model X și Model 3 în câteva minute, și nu în ore. Stațiile Supercharger sunt amplasate strategic pentru a permite proprietarilor să conducă de la o stație la alta cu opriri minime. Stațiile sunt situate în apropierea zonelor de servicii, cum ar fi în zone pentru luarea mesei, cafenele, hotspot Wi-Fi și centre comerciale. Rețeaua Supercharger acoperă rute majore din America de Nord, Europa și Asia-Pacific. Există 20.000 de stații Supercharger la nivel global și peste 6.000 în toată Europa, distribuite în peste 600 de stații. Tesla operează deja două stații Supercharger în România: Timișoara și București, având în plan să deschidă și în Sibiu și Pitești înainte de începerea livrărilor, precum și în Constanța, în trimestrul 4.”