DACIA Duster 3: Versiunea Speciala care ar fi Foarte Scumpa

DACIA Duster 3 transport

DACIA Duster 3 a fost confirmat oficial chiar si de catre cei de la DACIA, care au spus ca noul model ar putea fi lansat prin 2024, sau poate chiar mai devreme, daca vanzarile actualei serii nu vor merge in directia potrivita. Pana atunci, despre DACIA Duster 3 n-am aflat nimic cu adevat important, iar asta pentru ca masina inca este in plin proces de dezvoltare si nu se stiu prea multe in legatura cu ceea ce ar urma sa aduca pentru toti clientii din intreaga lume.

DACIA Duster 3 este asteptata cu cel putin toate noutatile care au fost incluse in modelele Logan 3 si Sandero 3, iar asta pentru ca e improbabil sa se schimbe prea multe pana atunci. DACIA are obiceiul de a recicla componentele pentru diversele sale masini, si e de asteptat ca inclusiv pentru DACIA Duster 3 sa fie vorba despre acelasi lucru cu componentele care sunt folosite in momentul de fata pentru modelele Logan 3 si Sandero 3 in toata lumea.

DACIA Duster 3: Versiunea Speciala care ar fi Foarte Scumpa

DACIA Duster 3 inca nu are totusi confirmata, sau infirmata, lansarea intr-o versiune de tip camioneta, model care este vandut acum de catre producatorul roman pentru toti cei interesati. Vorbim despre o versiune a SUV-ului care a fost lansata in toamna anului trecut la un pret destul de mare si care in mod teoretic n-ar trebui sa dispara cand DACIA Duster 3 va fi lansat in mod oficial, dar deocamdata totul ramane sub un foarte mare semn al intrebarii.

DACIA Duster 3 intr-o versiune camioneta va fi cu mult mai scumpa decat modelele standard, care ar putea fi oricum cu pana la 30% mai scumpe decat modelele de acum. Modelul actual are preturi care incep de la 23.000 de euro, deci o crestere de 30% pentru un model din seria DACIA Duster 3 ar duce pretul de vanzare la 30.000 de euro, foarte mult pentru un SUV al companiei romanesti, asa ca lansarea sa inca ramane sub semnul intrebarii.

DACIA Duster 3 inca nu este nici macar in faza de testare pe drumurile publice, astfel ca perioada de lansare care are in vedere anul 2024 pare sa fie una cat se poate de aproape de adevar.