ING Bank: Anuntul OFICIAL, ce Acorda Gratuit Clientilor Acum

ING Bank vacanta

ING Bank face astazi un anunt oficial foarte important care vizeaza clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie chiar acum pentru ca le poate aduce gratuit ceva ce nu sperau. Mai exact, cei de la ING Bank s-au gandit sa anunte un nou concurs special care ii vizeaza pe toti clientii din toata Romania, iar prin intermediul sau ei pot castiga vacante, sau console Playstation 5 daca decid sa isi convinga prietenii sa devina clienti ai bancii.

ING Bank a facut zilele trecute acest anunt oficial si toate detaliile in legatura cu ceea ce ar trebui sa faca toti cei care vor sa profite de aceasta noua promotie sunt listate pe website-ul bancii. Veti vedea acolo ca promotia este gandita intr-un mod simplu, clientii ING Bank trebuie sa convinga prieteni sa devina clienti ai bancii, si daca cei din urma castiga unul dintre premiile oferite, atunci si clientii care i-au adus castiga acelasi premiu.

ING Bank: Anuntul OFICIAL, ce Acorda Gratuit Clientilor Acum

ING Bank a decis sa “puna la bataie” pentru clientii vechi si noi 4 vacante in Romania cu valoare de 1000 de euro fiecare, ele fiind impartite in 2 pentru cei care aduc clienti noi, si 2 pentru clientii noi. Separat de asta, cei de la ING Bank ofera cate 2 console Playstation 5, cate una pentru fiecare dintre cei care aduc clienti, sau devin clienti, astfel ca aveti o sansa unica aii deoarece nicio alta banca nu ofera premii de acest gen pentru clientii sai.

ING Bank explica pe website-ul sau toate conditiile despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii care in aceasta perioada decid sa profite de oferta speciala pe care o are banca, si vor sa-i devina clienti. Vorbim despre o idee excelenta pe care cei de la ING Bank o au acum in Romania, si daca inca nu ati profitat de tot, poate ca ar fi bine sa o faceti cat inca maia veti ocazia, pentru ca promotia este una disponibila pentru o perioada limitata de timp.

ING Bank nu mai are vreo alta promotie atat de buna disponibila pentru clientii sai din toata Romania, asa ca daca nu profitati de aceasta, e improbabil sa mai puteti profita de altceva similar.