LIDL Romania: Noi Surprize Oficiale in Catalogul Magazinelor

LIDL Romania inplus

LIDL Romania are noi surprize oficiale pentru clientii sai din toata Romania multumita unui catalog de oferte nou care a fost publicat de catre compania romaneasca pentru toate magazinele. Vorbim despre catalogul de oferte noi care sunt oferite pentru clientii LIDL Romania care au si carduri LIDL Plus, iar multumita lor putem sa cumparam produse bune la preturi mult mai mici decat cele care sunt disponibile in mod normal pentru noi in magazinele sale.

LIDL Romania a decis sa publice acest nou catalog de oferte speciale chiar la inceput de saptamana pentru a le ofri noi motive romanilor de a veni in locatiile sale din toata tara. Avand in vedere ca LIDL Romania ofera aceste promotii doar prin intermediul LIDL Plus, numai cei care au aplicatia dedicata, impreuna cu un card special, pot beneficia de promotiile care sunt disponibile incepand de astazi pentru platforma, astfel ca fara ea nu puteti face absolut nimic.

LIDL Romania: Noi Surprize Oficiale in Catalogul Magazinelor

LIDL Romania inplus oferte

LIDL Romania prezinta mai sus cateva dintre promotiile care sunt disponibile pentru LIDL Plus in momentul de fata, si puteti vedea ca ofertele sunt destul de limitate, din pacate pentru noi. Cei de la LIDL Romania au in cazul LIDL Plus oferte mai putine decat in mod obisnuit, iar asta pentru ca aceasta categorie de promotii este separata de reducerile care sunt disponibile in mod obisnuit pentru toata lumea, dar in general e vorba de produse care nu au de obicei reduceri.

LIDL Romania desfasoara in aceasta perioada inclusiv un concurs special prin care le ofera clientilor posibilitatea de a primi gratuit si vouchere de cumparaturi daca achizitioneaza anumite tipuri de produse. Informatii cu privire la aceasta oferta sunt deasemenea disponibile in cadrul website-ului celor de la LIDL Romania, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile importante despre care ar trebui sa stiti chiar in acest moment.

LIDL Romania are toate ofertele disponibile pentru o perioada limitata de timp in toate magazinele din tara, iar de saptamana viitoare vor fi inlocuite cu alte promotii dedicate.