Fortnite: Noi Skin-uri Dezvaluite Direct de catre Epic Games

Fortnite chestionar

Fortnite are parte de noi dezvaluiri importante, insa de aceasta data pe cale oficiala, iar asta pentru ca Epic Games ne arata direct unele dintre skin-urile care urmeaza sa fie disponibile pentru jucatorii din intreaga lume, si totul dintr-o eroare a companiei.

Fortnite a dezvaluit toate skin-urile de mai jos, impreuna cu multe altele, ca parte a unui chestionar pe care cei de la Epic Games l-au publicat pentru a afla mai multe informatii cu privire la ceea ce vor sa lanseze in viitor, si ceea ce fac jucatorii in titlul sau.

Fortnite are pregatite toate aceste surprize pentru lansare in perioada imediat urmatoare pentru jucatorii din intreaga lume, si asta e o veste excelenta pentru cei care vor mai mult de la jocul cu care Epic Games a cucerit jucatorii din intreaga lume.

Fortnite are o varietate de personaje pregatite pentru a fi aduse in fata jucatorilor din intreaga lume in perioada urmatoare prin intermediul acestor skin-uri, insa trebuie sa mai avem rabdare pana cand totul va fi suficient de bine pregatit pentru a fi oferit.

Fortnite nu are in mod obisnuit dezvaluite atat de multe surprize importante in chestioanre care au menirea de a afla mai multe informatii de la jucatori, asa ca tot ceea ce se intampla acum e o surpriza mare pentru foarte multa lume.