DACIA Duster 3: Vestile Grozave privind Schimbarile Uriase

DACIA Duster 3 refacut

DACIA Duster 3 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania romaneasca DACIA, asteptarile vis-a-vis de noul model fiind foarte mari, cu schimbari majore asteptate. Din ceea ce am aflat pana acum, DACIA Duster 3 urmeaza sa fie un model care va reprezenta o schimbare totala pentru seria de SUV-uri in raport cu modelele actuale, si vorbim despre inlocuirea a tot ceea ce stim cu un design complet nou la interior si exterior.

DACIA Duster 3 va veni la cativa ani distanta de momentul in care modelul facelift al actualei serii va fi lansat, iar din noile imagini cu acesta, se pare ca el va prelua destule de la Logan 3 si Sandero 3. Conform imaginilor aparute chiar zilele trecute, se pare ca bordul modelului Facelift al Duster va semana intr-o anumita masura cu cel al Logan 3 si Sandero 3, iar asta sugereaza faptul ca pentru DACIA Duster 3 vom vedea alte schimbari majore la interior.

DACIA Duster 3: Vestile Grozave privind Schimbarile Uriase

DACIA Duster 3 nu va avea un design similar cu cel al versiunii facelift a Duster, acest lucru fiind cat se poate de clar, iar daca modelul de anul acesta preia schimbarile Logan 3, atunci peste cativa ani vom vedea ceva diferit. In ciuda faptului ca este cunoscut de mai toata lumea faptul ca DACIA Duster 3 va avea un nou design, deocamdata nu se stiu prea multe in legatura cu ceea ce ar urma sa ne fie oferit diferit in raport cu felul in care arata Logan 3 la interior.

DACIA Duster 3 va avea si design-ul exterior schimbat intr-o foarte mare masura, asa cum s-a intampalt si cu Logan 3 in raport cu modelele care au fost vandute inaintea acestuia. Din moment ce Logan 3 a surprins intr-un mod foarte pozitiv cu noul sau design, e de asteptat ca si DACIA Duster 3 sa faca acelasi lucru, mai ales la interior, unde ar trebui sa avem ceva complet nou disponibil cu noua masina, deci asteptarile vor fi uriase.

DACIA Duster 3 va aparea mai mult ca sigur in poze spion dupa ce vor incepe testele pe drumurile publice, dar asta s-ar putea intampla abia undeva prin 2024, sau 2025.