LIDL Romania: Noua Surpriza Oficiala, ce ne mai da Gratis

LIDL Romania rezolvare

LIDL Romania a decis sa continue seria surprizelor oficiale pentru clientii din toata Romania, si daca te numeri printre cei care se bucura de ceea ce ofera gratis lantul de supermarket-uri, atunci vei fi interesat de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa includa clientii din toata Romania in concursul Bucatar fara Scapare, si sa le acorde vouchere de 250 de LEI fiecare de fiecare data cand lanseaza cate un episod nou.

LIDL Romania prezinta mai jos tot ceea ce ar trebui sa stie toti cei care sunt dornici sa primeasca gratis ceea ce ofera lantul de supermarket-uri, astfel ca oricine are ocazia de a se bucura de surpriza acum. Tot ce trebuie sa faca oricare dintre romanii care urmaresc noutatile lantului de supermarket-uri pe Facebook este sa rezolve in mod corect puzzle-ul de pe website-ul companiei si asa vor fi inscrisi in concursul care se desfasoara in aceasta perioada.

LIDL Romania: Noua Surpriza Oficiala, ce ne mai da Gratis

LIDL Romania nu e la primul concurs din cadrul acestei serii pe care o desfasoara de ceva vreme, oferind si in cazul episoadelor anterioare vouchere de cumparaturi pentru clientii din Romania. Ideea pe care o are LIDL Romania este una foarte interesanta, si una care se desfasoara pentru o perioada mai lunga de timp pentru ca vor mai veni si alte episoade, iar inclusiv in cazul lor vor fi oferite vouchere de cumparaturi pentru clienti.

LIDL Romania mai desfasoara in aceasta perioada si alte concursuri despre care ar trebui sa stie toti romanii din tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca romanii au sansa de a primi premii interesante. Fie ca este vorba despre bani, sau diverse alte produse, cei de la LIDL Romania stiu cum sa ii bucure pe romanii din toata tara cu ceea ce le ofera, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la surprizele care sunt disponibile.

LIDL Romania desfasoara toate aceste concursuri pentru perioade limitate de timp, asa ca grabiti-va si participati la tot cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru in tara nostra.