TikTok: Provocarea care a dus un Copil de 11 Ani in Spital

TikTok Provocarea care a dus un Copil de 11 Ani in Spital

TikTok este una dintre cele mai populare retele de socializare din intreaga lume, iar din pacate ea este folosita de catre unii pentru a le face rau altora, si despre asta vorbim acum, dupa ce un copil de 11 ani a ajuns in spital dupa ce a participat la o provocare lansata in platforma.

TikTok a fost sursa pentru foarte multe provocari de-a lungul timpului, insa acum vorbim despre una care implica pacalirea oamenilor ca ai piercing in limba, chiar daca acest lucru este foarte periculos si din aceasta cauza a dus un copil de 11 ani in spital, si poate ca nu e singurul.

TikTok se pare ca are multi utilizatori care isi pun bile magnetice in gura, pe ambele parti ale limbii pentru a-i pacali pe altii ca au piercing-uri, insa nu toata lumea se descurca atat de bine cu ele, si iata ca un copil de 11 ani a inghitit 5 bile de acest gen.

TikTok nu limiteaza continutul de acest gen, desi nu e prima oara cand se intampla asa ceva, si e de asteptat sa mai vedem situatii de acest gen in viitor, dar iata ce a publicat mama baiatului pe Facebook.

“Sunt într-un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut / l-ar fi ucis dacă ar mai fi lăsat. Vă rugăm să discutați cu copiii dvs. și să le spuneți cât de periculoase sunt acestea. A fost o experiență cu adevărat oribilă. Nu credeam că ni s-ar fi putut întâmpla vreodată, aceste mici bile magnetice au provocat astfel de daune.

Au fost nevoiți să-i scoată cinci centimetri din intestin pentru a obține restul de doi magneți. De asemenea, au trebuit să treacă prin intestinele lui pentru a ajunge la ele.”