Facebook te va Notifica despre Paginile care Dezinformeaza Constant

Facebook Notifica Paginile Dezinformeaza Constant

Facebook a anuntat astazi ca va impune o noua masura pentru a combate dezinformarea in cadrul platformei sale, astfel ca va marca toate paginile care partajeaza continut fals in mod constant, astfel incat utilizatorii sa stie ce vad de la ele in cadrul platformei.

Facebook va afisa alertele de mai jos in momentul in care un utilizator incearca sa dea like unei pagini care afiseaza in mod constant informatii false, insa marcajul va fi impus doar in cazul paginilor care sunt si verificate in prealabil de catre auditori independenti.

Facebook spune deasemenea ca va reduce distributia informatiilor publicate de catre conturi individuale care publica in mod constant informatii false, insa si aici e vorba despre o masura impusa tot in baza unor verificari independente, si confirmarea problemelor.

Facebook Notifica Paginile Dezinformeaza Constant alerta

Facebook ia aceste masuri pentru ca extrem de multe informatii false cu privire la Coronavirus au fost publicate in reteaua sa, in special cand vine vorba despre vaccinare, insa desigur ca aceasta nu e singura problema in legatura cu care apar informatii false.

Facebook Notifica Paginile Dezinformeaza Constant conturi