IKEA Romania: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

IKEA Romania rechemare

IKEA Romania, celebrul lant de magazine de mobila, a emis o atentionare oficiala care ii vizeaza pe clientii din toata tara care i-au cumparat produsele in ultimele luni de zile. Mai exact, cei de la IKEA Romania au decis sa retraga de la vanzare un anumit tip de produse si sa le ceara clientilor sa le returneze in magazine daca le-au cumparat dintr-unul dintre cele 3 din Bucuresti.

IKEA Romania are mai jos prezentata atentionarea pe care a emis-o pentru clientii romani pentru retragerea de la vanzare a farfuriilor, bolurilor si canilor din setul HEROISK sau TALRIKA. IKEA Romania spune ca aceste produse nu ar mai trebui sa fie folosite de catre clientii sai in momentul de fata, si ca ele ar trebui returnate la unul dintre cele doua magazine din Bucuresti pentru a fi rambursata suma platita pentru achizitionarea lor de catre clientii romani.

IKEA Romania: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

IKEA Romania le spune clientilor din toata tara ca masura retragerii acestor produse de la vanzare are la baza faptul ca farfuriile, bolurile, canile din cele doua seturi se pot sparge si pot cauza arsuri daca au continut fierbinte in ele. IKEA Romania spune ca desi testeaza produsele sale inainte de vanzare, a primit sesizari de la clienti cu privire la acestea care se pare ca au un defect, asa ca a decis sa le retraga de la vanzare pentru a nu exista accidente in randul clientilor.

IKEA Romania spune ca oricare dintre produsele dina ceste seturi pot fi returnate in magazinele sale fara a o dovada a achizitie, adica bonul fiscal, clientii urmand a primi banii inapoi pe ele in mod direct. Decizia aceasta a celor de la IKEA Romania ii poate motiva pe toti clientii sai sa renunte rapid la produsele care se pot dovedi a fi foarte periculoase, importand fiind sa se renunte la utilizarea lor pentru a nu exista riscul unor accidente serioase.

IKEA Romania are mai multe detalii despre aceasta retragere de pe piata a produselor disponibile direct pe website-ul sau pentru toti cei care sunt interesati de acest lucru.