WhatsApp: Truc Oficial Lansat pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp timp

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, peste 2 miliarde de oameni folosind-o in fiecare zi pentru a discuta cu oricare dintre prietenii pe care ii au. Pentru toti acesti utilizatori cei de la WhatsApp au lansat in mod oficial o noua functie care poate fi un truc extrem de util pentru a asculta mai rapid mesajele pe care le primiti de la oricare dintre prietenii vostri, aparitia functiei fiind dezvaluita cu destul timp in urma.

WhatsApp a lucrat timp de cateva luni pentru a oferi aceasta noua functionalitate pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar de acum toti utilizatorii se pot bucura de ea. Conform informatiilor oficiale oferite de catre cei de la WhatsApp pentru toata lumea, utilizatorii au la dispozitie trei setari pentru redarea mesajelor vocale, una pentru viteza normala, una pentru viteza crescuta de 1.5 ori, si una cu viteza dublata, deci puteti alege orice va doriti.

WhatsApp: Truc Oficial Lansat pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp timp viteza mesaje vocale

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru ca foarte multi oameni trimit mesaje vocale catre diverse persoane, asa ca era nevoie si de asa ceva pentru cei care fac asta. Unele mesaje vocale pot fi foarte lungi, astfel ca nu toata lumea are cateva minute de asteptat pentru a asculta un intreg mesaj, iar WhatsApp a gasit solutia pentru asta sub forma oferirii de optiuni pentru schimbarea vitezei de redare a mesajelor vocale primite de noi.

WhatsApp a implementat aceasta noua functionalitate ca un truc util pe care oricine il poate folosi in iPhone si Android in momentul de fata, iar ideea din spatele utilizarii sale este de a ne face viata mai usoara. WhatsApp a testat suficient aceasta noua functie inainte de a o lansa pentru toata lumea, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa avem parte si de o experienta de folosire excelenta, deci n-ar trebui sa aveti probleme cu ea.

WhatsApp va mai lansa si alte functii importante in viitorul apropiat pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi disponibil in viitorul apropiat de la companie.