Guvernul Romaniei: Relaxari pentru Restaurante, Locurile de Joaca, Piscine, Cazare la Mare

Guvernul Romaniei a aplicat o serie noua de relaxari importante, astfel ca sunt redeschise locurile de joaca pentru copii din interior, impreuna cu salile de sport sau de fitness, insa numarul participantilor este limitat, si cu acces doar pentru cei vaccinati.

Guvernul Romaniei permite redeschiderea piscinelor interioare, cu limitare de participanti, insa se permite cresterea gradului de ocupare din restaurante, sau spatii de cazare de pe litoral, insa numai daca toate persoanele sunt vaccinate.

“S-au redeschis locurile de joacă din spaţiile închise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi sub condiţia ca însoţitorii copiilor să facă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală. A fost crescut numărul persoanelor care pot participa la activităţi în sălile de sport sau fitness, de la 50% la 70% din capacitatea spaţiului, numărul participanţilor poate fi mai mare dacă toţi sunt vaccinaţi.

S-au redeschis piscinele interioare, cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului. A fost crescut gradul de ocupare a meselor din restaurantele de interior de la 50% la 70% din capacitatea spaţiului. Numărul participanţilor poate fi mai mare dacă toţi sunt vaccinaţi. A fost crescut gradul de ocupare al spaţiilor de cazare de la 70% la 85% pentru unităţile de cazare de pe litoral.”