Telekom: Anunt Oficial, Ultimele Zile in care este Gratuit

Telekom incheiere

Telekom a publicat un important anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ultimele zile in care toti clientii mai pot beneficia gratuit de ceva care e posibil sa nu mai revina curand. Telekom a lansat acum aproape trei luni de zile o campanie promotionala prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o varietate de premii extrem de interesante, iar ea urmeaza sa se incheie pe 31 mai.

Telekom le readuce aminte clientilor ca daca vor sa mai participe la tombola copacului Magenta, atunci acestea sunt ultimele 2 zile in care mai pot profita de premiile care mai sunt disponibile. Tombola celor de la Telekom este dedicata exclusiv clientilor din toata Romania, astfel ca nimeni altcineva nu poate profita de aceasta promotie speciala, deci ar trebui sa stiti foarte clar acest lucru daca sunteti interesati sa vedeti ce anume este oferit gratuit.

Telekom: Anunt Oficial, Ultimele Zile in care este Gratuit

Telekom a programat pentru luna mai oferirea gratuita a unui telefon iPhone 12, a unui Samsung GALAXY S21, dar separat de acestea mai exista si cateva premii saptamanale care vor fi acordate pentru oricine e interesat. Mai exact, telefoane Samsung GALAXY A20S, sterilizatoare UV de la Samsung, sau boxe portabile Bluetooth, si mai aveti timp doar astazi si maine pentru a intreprinde actiunile care va pot inscrie automat pentru a le castiga.

Telekom le cere clientilor din Romania sa activeze trimiterea facturilor prin email, plata facturilor online, reinnoirea de abonamente pentru servicii, sau reincarcarea cartelelor prepay, iar asa sunt inscrisi pentru diverse premii. Toate aceste actiuni trebuie facute exclusiv in cadrul aplicatiei MyAccount a celor de la Telekom pentru ca un client sa poata beneficia de aceasta promotie, astfel ca daca le faceti in afara aplicatiei, nu veti fi automat inscrisi in tombola.

Telekom a publicat constant lista castigatorilor pentru tombola sa, si va continua sa faca acest lucru inclusiv in perioada urmatoare dupa data de 31 mai, cand totul ar trebui sa se incheie in mod oficial.