WhatsApp: Vestea Grozava privind o Noua Modificare Secreta

WhatsApp potrivire

WhatsApp ramane in continuare cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar o noua modificare facuta in secret vine sa ne faca experienta de folosire a aplicatiei mult mai buna. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa faca in secret o modificare importanta care are menirea de a ne ajuta sa gasim mai repede stickerele pe care vrem sa le trimitem catre orice persoane, ea fiind descoperita de acum cateva saptamani, dar era exclusiva inginerilor companiei.

WhatsApp a facut in secret toate modificarile pentru a oferi aceasta foarte utila schimbare pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar acum incepe sa ofere totul pentru mai multa lume. Se pare ca in versiunea beta pentru Android a aplicatiei WhatsApp a fost implementata pentru prima oara in mod “public” aceasta modificare importanta, iar cei care o folosesc o si pot testa pentru a cauta rapid toate stickerele oferite pentru platforma de mesagerie.

WhatsApp: Vestea Grozava privind o Noua Modificare Secreta

WhatsApp potrivire sticker

WhatsApp are foarte multe stickere pe care foarte multi dintre utilizatorii sai le folosesc in converstiile pe care le poarta zilnic, iar unii si-au dorit de foarte multa vreme sa le poata cauta mult mai rapid. Ei bine, puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata butonul care ne va permite sa cautam mult mai rapid oricare dintre stickerele pe care WhatsApp le are disponibile pentru noi, si asta ar trebui sa ne usureze mult munca de a purta conversatii.

WhatsApp permite cautarea de stickere in baza cuvintelor introduse de catre noi in campul de cautare, insa din pacate se pare ca deocamdata functionalitatea nu e chiar atat de completa. Se pare ca unele pachete terte de stickere nu apar in cautarile facute prin aceasta noua functie a WhatsApp, iar momentan nu se stie daca aceasta problema e una temporara, sau daca ea este una care nu va fi rezolvata pana cand functia va fi lansata in mod public.

WhatsApp nu are deocamdata o data publica dezvaluita pentru lansarea acestei functii, insa ne putem astepta ca ea sa fie disponibila in orice moment printr-o actualizare oficiala.