Kaufland: Cum Aleg Clientii ce Primesc Gratuit in Romania

Kaufland optiuneKaufland optiune

Kaufland este al doilea cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania, cu venituri de peste 12.8 miliarde de LEI, si a ajuns in aceasta pozitie multumita surprizelor grozave pe care le ofera pentru clienti. Una dintre ele le permite oamenilor sa aleaga ceea ce primesc gratuit in momentul de fata de la marele lant de hypermarket-uri, si mai jos puteti vedea exact cum a gandit Kaufland acest sistem pentru alegerea produselor oferite in cadrul unei promotii speciale.

Kaufland a gandit totul pentru a ii ajuta pe romanii din toata tara sa faca alegerile cele mai bune cand vine vorba despre produsele pe care le cumpara, dar le si primesc gratuit. Mai exact, Kaufland are o sectiune speciala in cadrul website-ului sau prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a alege ce produs este oferit gratuit daca achizitioneaza unui identic din magazinele sale, promotia fiind oferite la casele de marcat.

Kaufland: Cum Aleg Clientii ce Primesc Gratuit in Romania

Kaufland alege cateva produse pe care le include intr-o selectie pe care o face publica pentru toti clientii, ei putand intra intr-o sectiune speciala de pe website-ul lantului de hypermarket-uri pentru a vota produsul dorit. In baza voturilor date pentru unul dintre cele trei produse care sunt alese de catre Kaufland, unul va fi oferit in mod gratuit in momentul in care clientii cumpara unul identic din magazine, dar numai daca face parte din promotie.

Kaufland le permite oricaror clienti care au Kaufland Card sa voteze, deci daca nu aveti un card digital de la lantul de hypermarket-uri, ar trebui sa va faceti unul pentru ca altfel nu veti putea profita de promotie. Dupa cateva zile de votare, cei de la Kaufland anunta care produs este oferit gratuit la achizitia unuia identic, iar in a doua zi dupa anunt puteti merge in magazinele din toata tara pentru a profita de promotie, dar numai cu al vostru Kaufland Card.

Kaufland actualizeaza in mod constant promotiile care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania, asa ca urmariti cu atentie tot ceea ce se publica in sectiunea speciala de pe website-ul sau.