GTA 6: Anuntul Uimitor, Cum ar Urma sa fie Facuta Lansarea

GTA 6 evenimente

GTA 6 este unul dintre jocurile pe care milioane, peste milioane, de fani ai Rockstar Games din intreaga lume il asteapta cu nerabdare pentru a fi lansat, iar noi informatii cu privire la lansarea sa ar putea bucura extrem de multe persoane in aceasta perioada.

GTA 6 ar urma sa fie prezentat de catre Rockstar Games folosindu-se evenimente in stilul celor din Fortnite, daca este sa dam crezare informatiilor aparute recent, si asta ar transforma noul titlul in fix ceea ce am vazut de ceva vreme de mai multe alte companii.

GTA 6 ar urma sa fie prezentat folosind evenimente live, iar asta in conditiile in care totul s-ar face prin GTA 5, nu in cadrul altui joc, sau a altor tipuri de evenimente pe care Rockstar Games le-ar organiza, deci vorbim despre o strategie foarte interesanta a companiei.

GTA 6 este in dezvoltare de foarte multi ani, si inca nu este pregatit pentru a fi lansat in mod public pentru toata lumea, asa ca informatiile acestea vin doar sa intareasca ideea ca Rockstar Games pregateste o lansare impresionanta pentru noul sau joc.

GTA 6 evenimente live

GTA 6 ar putea fi lansat undeva pe la finalul anului viitor, daca Rockstar Games va reusi sa-si finalizeze viziunea cu privire la noul sau joc, insa deocamdata nu stim 100% sigur ce urmeaza sa se intample cu titlul nou al companiei americane.