ING Bank: Atentie, Anunt Oficial, Modificarea Comisioanelor

ING Bank comisionare

ING Bank a inceput ieri sa-si notifice unii clienti din toata Romania in legatura cu faptul ca sunt modificate unele dintre comisioanele care sunt percepute acestora pentru ca folosesc serviciile bancii. Mai exact, cei de la ING Bank le spun clientilor persoane juridice ca incepand cu data de 12 iunie urmeaza sa fie modificate comisioanele care le sunt percepute in momentul in care folosesc serviciile pe care banca le ofera, si e bine sa stiti care sunt noile valori.

ING Bank a inceput sa-si notifice clientii in legatura cu modificarea comisioanelor cu doar 10 zile inainte ca totul sa intre in vigoare, spunand ca totul are legatura cu predictibilitatea. Conform celor de la ING Bank incepand cu data de 12 iunie, comisionul lunar pentru administrarea conturilor in valuta va fi de 5 euro pe luna, fara a oferi vreo informatie cu privire la vreo posibila modificare pentru comisionul de administrare pentru conturile in LEI, deci probabil nu se modifica ceva acolo.

ING Bank: Atentie, Anunt Oficial, Modificarea Comisioanelor

ING Bank spune deasemenea ca se va percepe un comision in valoare de 2 LEI pentru transferurile facute catre conturile altui client care sunt deschise in cadrul bancii in momentul de fata. In acest caz, ING Bank spune ca acest comision se aplica doar pentru clientii care au urmatoarele oferte de cont curent : ING Profesional, ING Profesional PFA, ING Profesional Preferenţial, ING Profesional Start-Up, deci in cazul celorlalti nu se va aplica aceasta masura.

ING Bank impune si un nou comision pentru retragerile de bani in euro prin canale alternative, acesta fiind de 0.8% din valoarea sumei retrase, dar cu un minim de 5 euro. ING Bank spune ca afiseaza toate aceste comisioane in lista sa de taxe si comisioane care se aplica pentru conturile persoanelor juridice care ii folosesc serviciile in Romania in momentul de fata, asa ca ca va puteti uita acolo pentru a va face o idee cu privire la ceea ce este oferit.

ING Bank le poate oferi clientilor mai multe detalii despre aceste modificari inclusiv prin intermediul serviciilor de relatii cu clientii, sau in toate agentiile sale, daca faceti in prealabil o programare pentru a merge la ele.