LIDL Romania: Oficial, Surprizele Exclusive pentru Clienti

LIDL Romania euro2020

LIDL Romania a anuntat deja in mod oficial surprizele grozave care vor fi disponibile pentru clientii din toata Romania in toate magazinele sale din tara, si vorbim despre cateva schimbari majore. Mai exact, cei de la LIDL Romania dau saptamana viitoare startul noutatilor pentru EURO 2020, o varietate de produse speciale pentru Campionatul European de Fotbal 2020 urmand a fi disponibile in tara noastra, care va gazdui 4 meciuri ale campionatului.

LIDL Romania vrea sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de ceea ce se intampla special in Romania incepand chiar de saptamana viitoare, indiferent in ce zona a tarii stau. Disponibilitatea produselor speciale pentru EURO 2020 este ceva de care oricine ar trebui sa profite in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un eveniment extrem de important care va fi urmarit de sute de milioane de oameni de pe glob.

LIDL Romania: Oficial, Surprizele Exclusive pentru Clienti

LIDL Romania euro2020 produse

LIDL Romania anunta ca de saptamana viitoare va avea disponibile tricouri, mingi de fotbal, sepci, porti de fotbal, televizoare, si o varietate de alte produse tematice pentru EURO 2020. Avand in vedere ca EURO 2020 va fi organizat cu un an intarziere din cauza pandemiei de Coronavirus, era clar ca urma sa vedem foarte multe produse tematice in magazine, iar cei de la LIDL Romania nu ii lasa pe romani fara posibilitatea de a intra complet in atmosfera importantului eveniment european care va acapara atentia lumii.

LIDL Romania va avea toate aceste produse disponibile in magazinele sale chiar incepand cu ziua de 7 iunie, astfel ca indiferent ce veti dori sa cumparati, o veti putea face chiar de atunci. Primul meciu din cadrul EURO 2020 urmeaza sa aiba loc in ziua de 11 iunie, deci la final de saptamana, si va fi vorba despre un weekend plin de evenimente foarte interesante, LIDL Romania avand pregatite promotii si pentru produse nealimentare in aceasta perioada.

LIDL Romania va avea multe promotii noi disponibile incepand de saptamana viitoare, si destule dintre ele vor avea in centru EURO 2020, un eveniment extrem de important.