Raiffeisen Bank: Important Anunt Oficial catre Toti Clientii

Raiffeisen Bank identitate

Raiffeisen Bank are un foarte important anunt oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, trebuie sa stii ceea ce a anuntat banca pentru ca e vorba despre o schimbare importanta. Inca de anul trecut atat Raiffeisen Bank, cat si alte banci din Romania, au inceput sa le ceara clientilor sa isi actualizeze datele personale pentru ca acestea sunt noile reglementari care sunt impuse de catre BNR pentru toata tara noastra acum.

Raiffeisen Bank incearca sa faca tot procesul cat mai simplu pentru clientii din toata Romania, iar fix in acest scop a facut o serie de schimbari importante despre care trebuie sa stii acum. Raiffeisen Bank a decis sa le ofere clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a folosi aplicatia Smart Mobile pentru a-si actualiza datele personale direct din ea, fara a mai merge in vreuna dintre agentiile sale, sau a folosi website-ul pentru acest proces.

Raiffeisen Bank: Important Anunt Oficial catre Toti Clientii

Raiffeisen Bank spune ca oricare dintre clientii din Romania pot face aceasta actualizare a datelor personale direct din aplicatia Raiffeisen Bank daca nu si-au schimbat cardile de identitate. Procesul este foarte mult simplificat in comparatie cu ceea ce se intampla in mod obisnuit cand trebuie sa mergem intr-o agentie pentru a face toate aceste lucruri, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune pentru cei care sunt clienti ai bancii in momentul de fata.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca utilizatorii pot deasemenea sa isi recupereze numele de utilizator in situatia in care l-au uitat, totul putand fi facut acum direct din aplicatia Smart Mobile. Separat de toate acestea, Raiffeisen Bank sustine deasemenea ca a imbunatatit performantele generale ale aplicatiei, si ca a rezolvat unele dintre problemele de functionare care au fost raportate pana in momentul de fata de catre utilizatori.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru clientii din toata Romania, si e recomandabil sa o descarcati exclusiv de acolo.