LIDL Romania: Anuntul Oficial, e Gratuit Acum pentru Romani

LIDL Romania atmosfera

LIDL Romania continua in aceasta perioada sa le ofere clientilor din toata Romania o surpriza gratuita extrem de interesanta de care oricare dintre ei se pot bucura, si vorbim despre vesti excelente pentru toti clientii. Mai exact, cei de la LIDL Romania stiu foarte bine cat de interesati sunt romanii de Campionatul European de Fotbal 2020, care incepe pe 11 iunie si se va desfasura inclusiv in Romania, avand pregatite pentru romani cateva surprize bune.

LIDL Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de surprizele sale, insa pentru a putea primi gratuit ceea ce este oferit, e nevoie sa cumparati anumite produse din magazinele lantului. Mai exact, cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa cumpere produse de la Heineken, Strongbow si Neumartk pentru a avea sansa de a castiga mingi de fotbal, un videoproiector, o boxa portabila, si un minicooler, toate fiind oferite gratuit.

LIDL Romania: Anuntul Oficial, e Gratuit Acum pentru Romani

LIDL Romania atmosfera euro 2020

LIDL Romania ofera gratuit 1000 de mingi de fotbal, si 10 kit-uri formate dintr-o boxa portabila, un minicooler si un videoproiector, lantul de supermarket-uri cerandu-le clientilor sa se inscrie singuri la concurs. Dupa ce cumparati produsele de la Neumartk, Heineken, Strongbow, trebuie sa va inscrieti manual in website-ul celor de la LIDL Romania pentru a ave sansa de a primi gratuit oricare dintre premiile oferite, daca sunteti ales ca unul dintre castigatori.

LIDL Romania desfasoara acest concurs de ceva vreme, si va continua sa il desfasoare pana in data de 17 iunie, astfel ca aveti destul timp la dispozitie pentru a castiga tot ceea ce este oferit acum. Trebuie, desigur, sa nu uitati sa va inscrieti in cadrul promotiei pe care o desfasoara LIDL Romania pentru a avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite, asa ca nu ignorati aceasta cerinta pentru ca in lipsa indeplinirii ei, nu veti fi inscrisi in promotie.

LIDL Romania nu e singurul lant de magazine care are promotii de acest gen in aceasta perioada, astfel ca puteti sa va uitati si la altele pentru a vedea ce anume este oferit pentru clienti.