WhatsApp: Schimbarea Secreta, Total Neasteptata in Telefoane

WhatsApp automatizare

WhatsApp face o noua schimbare secreta, dar extrem de importanta pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, aceasta avand menirea de a ne oferi o noua experienta de folosire a aplicatiei. Conform schimbarilor secrete care au fost dezvaluite astazi, cei de la WhatsApp urmeaza sa le permita tuturor utilizatorilor de telefoane Android sa isi verifice in mod automat contul in platforma, fara a mai primi un cod de 6 cifre pentru acest lucru.

WhatsApp va oferi aceasta functionalitate noua doar pentru unii dintre cei care folosesc aplicatia de mesagerie in momentul de fata, astfel ca nu toata lumea se va putea bucura de ea in final. Doar utilizatorii de telefoane Android vor putea folosi aceasta functie de confirmare automata a numerelor de telefon pentru folosire in platforma, iar asta deoarece aplicatia va cere acces la lista de apeluri telefonice pe care le-am facut folosindu-le telefoanele proprii.

WhatsApp: Schimbarea Secreta, Total Neasteptata in Telefoane

WhatsApp automatizare verificare

WhatsApp are nevoie de acces la aceasta lista deoarece va compara numarul de telefon de pe care suntem apelati cu ultima intrare din lista de apeluri, iar asa se face confirmarea automata a faptului ca am fost apelati. Procedura in sine ar trebui sa fie destul de sigura, mai ales ca, in mod teoretic, numarul de telefon de pe care suntem apelati ar trebui sa se schimbe de fiecare data cand suntem sunati, deci n-ar trebui sa poata exista riscul de pacalire a sistemului.

WhatsApp testeaza aceasta modificare in momentul de fata pentru toti utilizatorii sai din intreaga lume, astfel ca doar cei care folosesc versiunea beta a aplicatiei au acces la ea. Asta inseamna ca WhatsApp a inceput deja sa testeze schimbarea cu cei care sunt dispusi sa faca asta, iar daca testele vor decurge cu succes, atunci vom vedea noua functionalitate lansata in mod oficial pentru toti utilizatorii de telefoane Android, insa deocamdata nimeni nu stie cand.

WhatsApp mai are deasemenea si multe alte schimbari extrem de interesante pregatite pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem cat vom mai avea de asteptat pentru asta.