Carrefour: Oficial, ce Ofera Gratuit Clientilor din Romania

Carrefour regal

Carrefour are o noua surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre un anunt oficial cu privire la ceea ce ofera gratuit chiar acum pentru oricine e interesat. Carrefour a decis sa le permita clientilor din toata Romania sa castige o tableta Huawei MediPad T8 in cadrul unui eveniment live care va avea loc in data de 24 iunie, compania cerandu-le romanilor sa isi arate din timp intentia de a participa la el.

Carrefour le permite romanilor din toata tara sa obtina gratuit ceva ce multi dintre ei mai mult ca sigur ar considera extrem de util, astfel ca nu trebuie decat sa profitati de ceea ce a pregatit compania. Vorbim despre un eveniment live care va fi organizat in data de 24 iunie de catre Carrefour pentru a le oferi clientilor romani posibilitatea de a afla noi secrete din bucatarie, si care va avea drept premiu aceasta tableta a companiei Huawei.

Carrefour: Oficial, ce Ofera Gratuit Clientilor din Romania

Carrefour le cere romanilor din toata tara sa se inregistreze prin intermediul aplicatiei proprii pentru a participa la acest eveniment live, si a avea sansa de a castiga tableta care este oferita. Se pare ca daca nu va inscrieti prin aplicatia celor de la Carrefour pentru a participa la eveniment, nu veti avea ocazia de a castiga tableta Huawei MediaPad T8, una care va permite sa descoperiti retete de gatit care sa va ajuge sa va bucurati de noi experiente culinare.

Carrefour spune ca in cadrul acestui eveniment live vor participa Chef Radu Dumitrescu si Deiu Stanciu, impreuna cu alti invitati care va vor permite sa descoperiti mai multe retete interesante. Cei de la Carrefour nu sunt la primul concurs in care le ofera ceva gratuit clientilor, dar acesta e unul dintre cele mai noi de care puteti profita in momentul de fata pentru a va bucura de o gratuitate cum nu este oferita prea des de catre companie.

Carrefour are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile chiar in website-ul sau, sau in aplicatia proprie, asa ca puteti afla de acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.