BANCA Transilvania: Oficial, Serviciu Gratuit pentru Clienti

BANCA Transilvania pseudonim

BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania un serviciu special de care foarte multi se pot bucura in momentul de fata pentru a beneficia de o experienta noua pentru transferurile de bani. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au intrat intr-un parteneriat cu alte banci din Romania pentru a integra un sistem care se numeste Alias Pay, el oferind posibilitatea de a face transferuri de bani intre conturile de la diverse banci doar cu un numar de telefon.

BANCA Transilvania a integrat de ceva vreme acest serviciu pentru toti clientii sai din Romania, insa putini dintre ei stiu despre el, si cum anume il pot folosi in momentul de fata pentru a beneficia de ceea ce ofera el. BANCA Transilvania spune ca toti clientii care vor sa foloseasca acest sistem trebuie sa isi faca un alias pentru a putea primi banii de la alte persoane, fie ca sunt tot clienti ai bancii, fie ca sunt clienti ai unora dintre celelalte banci partenere.

BANCA Transilvania: Oficial, Serviciu Gratuit pentru Clienti

BANCA Transilvania pseudonim transferuri

BANCA Transilvania a integrat acest sistem impreuna cu alte banci din Romania pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a avea parte de o experienta mult mai simpla pentru transferurile de bani. In mod normal pentru a face transferuri de bani intre banci e nevoie de un cont IBAN, insa multumita Alias Pay lucrurile se desfasoara mult mai simplu decat in mod normal, si asta e o veste excelenta pentru noi toti, una de care e bine sa profitam.

BANCA Transilvania le oferea deja de ceva vreme clientilor sai posibilitatea de a face transferuri de bani intre propriile conturi folosind doar numerele de telefon, insa acum lucrurile merg chiar mai departe. Serviciul oferit de catre BANCA Transilvania pentru clienti este unul complet gratuit, si face parte din aplicatia BT Pay, pe care oricare dintre clientii sai o pot instala pe iPhone si Android prin intermediul celor doua magazine de aplicatii chiar acum.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre acest sistem direct pe website-ul sau, iar acolo puteti afla si conditiile in care va puteti folosi de toate beneficiile sale.