DACIA Logan 2022: FOTO, Cum ar Arata Noul Model de Masina

DACIA Logan 2022 finalizata

DACIA Logan 2022 este una dintre noile masini pe care DACIA vrea sa le lanseze pentru clientii din toata lumea in perioada urmatoare, compania romaneasca lucrand de ceva ani la acest nou model. Conform informatiilor aparute pana acum, vorbim despre o DACIA Logan 2022 care ar trebui sa combine MCV si Lodgy, urmand a oferi versatilitatea ambelor modele, dar poate si la un pret mai mare decat oricare dintre celelalte modele de pana acum.

DACIA Logan 2022 apare in imaginea de mai jos asa cum ar trebui sa arate ea in versiunea finala pe care DACIA ar trebui sa o puna in vanzare, masina fiind aproape pregatita de lansare deja. Am vazut deja diverse imagini cu DACIA Logan 2022 testata de catre DACIA pe drumurile publice, astfel ca din acest punct de vedere exista putine necunoscute in ceea ce o priveste, si asta e un lucru bun, pentru ca aflam cu mult in avans ceea ce vom primi, in final.

DACIA Logan 2022: FOTO, Cum ar Arata Noul Model de Masina

dacia logan 2022 finalizata foto
FOTO: Reichel Car Design

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie bazata pe platforma CMF-B, fiind o masina complet noua, iar asta inseamna ca va veni si cu multe dintre noutatile majore pe care modelele din 2020 le au. Pe partea de motorizari va avea o premiera, o versiune hibrida, care desigur ca nu e evident vizibila doar in baza vizualizarii design-ului, insa aceasta schimbare importanta va veni oricum pentru noi, si e una dintre cele mai mari de pana acum facute de catre DACIA.

DACIA Logan 2022 va permite transportarea a pana la 7 persoane, sau a marfurilor, deci vorbim despre o masina versatila, al carui pret, probabil mare, va avea o justificare pentru clienti. DACIA Logan 2022 va fi si un punct de pornire pentru lansarea mai multor modele hibride in viitor, interesul fiind foarte mare pentru a aduce pe piata mai multe modele de acest gen in gama producatorului roman, ceea ce este o veste excelenta.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie lansata undeva prin primavara anului viitor, iar asta pentru ca din cauza crizei globale a semiconductorilor a fost amanata lansarea Duster 2021, si implicit a acestui model.