DIGI Mobil: Anunt Oficial de Importanta pentru Toata Romania

DIGI Mobil continuitate

DIGI Mobil este al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii mobile din Romania, iar cu fiecare luna pare sa se tot distanteze de cei de la Telekom, pe care i-a devansat la inceputul acestui an. Astazi au venit si cifrele privind portarile facute in reteaua DIGI Mobil in cursul lunii mai, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre cifre foarte interesante cu care se poate lauda operatorul iar, fiind din nou in topul celor care au inregistrat portari in tara.

DIGI Mobil surprinde din toate punctele de vedere cu ceea ce este anuntat in mod oficial de catre autoritatile din Romania, iar asta in contextul in care compania este intr-o lupta foarte stransa cu cei de la Telekom. DIGI Mobil a reusit sa atraga in retea DIGI Mobil de numere de telefonie mobila, cu doar cateva sute mai multe in comparatie cu ceea ce a realizat in cursul lunii aprilie, dar era de asteptat ca diferenta sa nu fie una chiar atat de mare.

DIGI Mobil: Anunt Oficial de Importanta pentru Toata Romania

DIGI Mobil a continuat in luna mai campania de portare pe care a initiat-o in aprilie, iar acest lucru a contat cu siguranta foarte mult in ceea ce priveste performantele pe care le-a avut compania. Cei de DIGI Mobil isi pun sperante foarte mari in succesul campaniilor de portare pe care le fac in Romania, iar in baza deciziei de a prelungi campania si in iunie, e de asteptat ca inclusiv in cursul acestei luni sa se inregistreze peste 40.000 de numere atrase in retea.

DIGI Mobil este de ani buni lider in ceea ce priveste portarile in Romania, oamenii dorind sa incerce serviciile sale foarte ieftine, care din pacate au si calitate pe masura. DIGI Mobil a reusit sa ramana peste ceilalti operatori de telecomunicatii doar multumita preturilor mici pentru servicii, dar multi dintre cei care au venit in retea in ultimii ani au si plecat, operatorul nereusind sa-i tina pe toti cei care au luat decizia de a ii deveni clienti.

DIGI Mobil va continua cu siguranta campaniile de portare si in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce va mai pregati pentru noi in perioadele urmatoare.