Samsung GALAXY S22: Vestea Dezamagitoare pentru Toti Fanii

Samsung GALAXY S22 udc

Samsung GALAXY S22 este in plin proces de pregatire pentru a fi lansat pentru clientii din intreaga lume undeva la inceputul anului viitor, insa din pacate se pare ca o decizie foarte importanta a fost deja luata de catre coreeni. Desi se zvonea ca Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat cu o camera care ar fi ascunsa sub ecranul telefonului, se pare ca aceasta schimbare nu va fi totusi oferita pentru noul dispozitiv al companiei Samsung.

Samsung GALAXY S22 a avut anuntata de catre numeroase zvonuri aceasta schimbare majora la care compania Samsung lucreaza de cativa ani de zile, insa din pacate se pare ca ea nu este chiar atat de pregatita pentru a fi oferita. Integrarea unei camere sub ecranul Samsung GALAXY S22 nu e ceva tocmai usor de realizat, astfel ca decizia Samsung de a nu continua cu aceasta modificare ar putea fi una totusi cat se poate de echilibrata.

Samsung GALAXY S22: Vestea Dezamagitoare pentru Toti Fanii

Samsung GALAXY S22 a avut zvonita implementarea acestei camere sub ecranul sau doar daca tehnologia in sine va fi suficient de bine pregatita, si se pare ca aceasta nu este situatia. Daca Samsung GALAXY S22 nu poate avea schimbarea facuta in cele mai bune conditii de catre Samsung, atunci compania pare sa nu fie dornica sa o faca absolut deloc, asa ca vom avea o multitudine de alte modificari aduse de catre celelalte componente interne.

“S-a decis că UDC nu va fi instalat în seria Galaxy S22. Motivul este că randamentul producției de masă UDC și testarea echipamentelor prin echipamentul dedicat HIAA2 sunt sub obiectiv. În cele din urmă, o UDC adecvată este posibilă numai după a doua jumătate a anului 2022, iar luarea în considerare a unei revizuiri suplimentare a liniei de note pare să reflecte această situație.”

Samsung GALAXY S22 va avea un chip Exynos mai performant si cu placa video AMD integrata, impreuna cu un chip Qualcomm Snapdragon care are modem 5G mult mai performant, si nu doar atat. Pe de alta parte, asteptam si o baterie de capacitate mai mare, impreuna cu alte modificari importante pentru noul model de telefon, totul fiind gandit pentru ca Samsung GALAXY S22 sa fie un model de telefon Android cat se poate de atractiv pentru clienti.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat in luna ianuarie a anului viitor, insa asta doar pentru ca in luna ianuarie a anului 2021 a fost lansat modelul de anul acesta.