Facebook face un Concurent pentru Apple Watch, Cand il va Lansa

Facebook Concurent Apple Watch

Facebook dezvolta un concurent pentru Apple Watch, compania americana avand planuri foarte mari in ceea ce priveste punerea in vanzare a acestui produs, si vestule sunt foarte interesante pentru ca exista destule produse importante in acest segment de piata.

Facebook vrea sa lanseze un concurent pentru Apple Watch undeva prin vara anului 2022, adica peste un an de zile, ceasul inteligent urmand a avea doua camere, cadranul urmand a putea fi detasat pentru ca oamenii sa faca poze folosindu-si dispozitivele inteligente.

Facebook va integra si cam toti senzorii care exista in actualele modele de smartwatch-uri, insa planurile privind lansarea acestui produs lasa multe de dorit, iar asta pentru ca punerea sa in vanzare inca este foarte, foarte, departe de ceea ce se asteapta multa lume.

“Facebook adoptă o nouă abordare a primului său ceas inteligent, pe care compania nu l-a confirmat public, dar în prezent intenționează să debuteze vara viitoare. Dispozitivul va avea un ecran cu două camere care pot fi detașate de încheietura mâinii pentru a face fotografii și videoclipuri care pot fi partajate în suita de aplicații Facebook, inclusiv Instagram.

O cameră din fața afișajului ceasului există în principal pentru apeluri video, în timp ce o cameră cu focalizare automată de 1080p din spate poate fi utilizată pentru a captura imagini atunci când este detașată de cadrul din oțel inoxidabil de pe încheietura mâinii. Facebook atinge alte companii pentru a crea accesorii pentru atașarea hub-ului camerei la lucruri precum rucsacurile, potrivit a două persoane familiare cu proiectul, ambele cerând anonimatul să vorbească fără permisiunea Facebook.”