DACIA Logan 3: Noul Model Exclusiv Despre care Nu ai Stiut

DACIA Logan 3 regandita

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai populare masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata in intreaga lume, si vorbim despre o decizie foarte importanta pe care producatorul roman a luat-o cu privire la ea. Mai exact, cei de la DACIA au decis sa lanseze inclusiv un model exclusiv al DACIA Logan 3, insa nu in Romania, ci in Turcia, acolo unde masina este modificata si vanduta sub un alt nume, asa cum s-a intamplat si cu modelul oferit anterior.

DACIA Logan 3 este o masina care a venit cu foarte multe noutati majore in raport cu modelele anterioare, insa pentru acest model exclusiv s-au facut unele modificari, si nu tocmai in bine. Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, pentru versiunea dedicata Turciei a DACIA Logan 3, care se numeste Renault Taliant, au fost eliminate noile faruri in forma literei Y, ele fiind inlocuite cu unele fara un design special, iar stopurile au fost deasemenea modificate.

DACIA Logan 3: Noul Model Exclusiv Despre care Nu ai Stiut

DACIA Logan 3 regandita spate

DACIA Logan 3 are deasemenea anumite modificari facute la interior pentru acest model special care este vandut exclusiv in Turcia, insa ele sunt minore si nu schimba aspectul general al interiorului. DACIA Logan 3 are la interior si exterior un look destul de modern, asa ca Renault nu trebuia sa faca oricum prea multe schimbari pentru modelul din Turcia, mai ales ca strategiile companiei se bazeaza pe optimizarea costurilor, nu pe cresterea lor.

DACIA Logan 3 regandita interiorDACIA Logan 3 regandita interior

DACIA Logan 3 din Turcia are aceleasi motorizari slabe precum modelele vandute in Romania, existand inclusiv optiunea de a cumpara un model care are cutie CVT, ceva complet surprinzator pentru DACIA. Preturile nu difera prea mult nici ele, ceea ce e normal pentru ca Renault Taliant are doar branding-ul grupului francez, dar in rest e aceeasi DACIA Logan 3 care e vanduta si al noi, doar ca brand-ul DACIA nu e prea cunoscut in Turcia.

DACIA Logan 3 a fost lansata in Romania si multe alte tari europene in februarie, dar in Turcia a ajuns abia la finalul lunii mai, si inca mai exista alte tari in care nu a fost lansata.