BCR Romania: Vestea Oficiala Grozava pentru Toti Clientii

BCR Romania simplu

BCR Romania are o veste oficiala grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, banca incercand sa le aduca tuturor romanilor doar cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor sale. In aceasta idee, cei de la BCR Romania au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a face plati cu telefonul folosind Google Pay, dar nu de astazi, ci de ceva vreme, iar acum le readuce in atentie clientilor ceea ce pot face cu dispozitivele lor.

BCR Romania le ofera tuturor clientilor sai din Romania de ceva vreme optiunea de a face plati cu telefonul, fie ca e vorba despre Apple Pay, sau George Pay, insa Google Pay e ceva introdus recent. Dupa cum prea bine stiti deja, Google Pay este oferit doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, nu si pentru cei care au iPhone, in cazul lor fiind oferita de ceva vreme Apple Pay ca optiune pentru a face plati mobile oricand.

BCR Romania: Vestea Oficiala Grozava pentru Toti Clientii

BCR Romania le permite clientilor cu telefoane Android sa isi adauge orice fel de carduri in wallet-ul din Android, daca ele au fost emise de catre banca, procesul in sine durand doar cateva minute. Dupa ce adaugati un card pentru plata in Google Pay, il veti putea folosi pentru orice fel de plati mobile in Romania, dar si pentru plati facute pe web daca exista suport pentru sistemul acesta, asa ca aveti parte de suport extins pentru plati.

BCR Romania nu este singura banca de la care vedem suport de acest gen pentru Google Pay, astfel ca daca aveti un cont la o alta banca, ar trebui sa va inregistrati cardul deasemenea. Sistemele de plati cu telefonul sunt disponibile pentru toate bancile din Romania, aproape, deci ceea ce ofera BCR Romania nu este tocmai o surpriza pentru cineva, dar exista banci la care doar anumite carduri pot fi folosite pentru plati cu aceste tipuri de sisteme.

BCR Romania are mai multe detalii despre suportul pentru Google Pay disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce se intampla.