LIDL Romania: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Romanilor

LIDL Romania mananca

LIDL Romania continua seria surprizelor extrem de bune pentru toti romanii din tara, fie ca i-au mai fost clienti, sau nu, astfel ca milioane de oameni pot profita de ceea ce este oferit gratuit acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de noi premii care sunt oferite gratuit chiar incepand de acum daca ei aleg sa cumpere produsele Bio care sunt vandute de catre lantul de magazine.

LIDL Romania stie foarte bine ca exista destui romani care sunt interesati sa profite de ofertele pe care le are, chiar si in categoria Bio, mancatul sanatos fiind unul dintre obiectivele pe care le promoveaza compania. Ca parte a acestei noi promotii, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga 3 seturi Infinit Wok de la ELectrolux impreuna cu 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, deci ar merita sa participati.

LIDL Romania: Surpriza Oficiala, ce Ofera Gratuit Romanilor

LIDL Romania le cere romanilor din tara care ajung in magazinele sale ca la cumparaturi de minim 70 de LEI sa aiba si un produs Bio pe bon, apoi sa se inscrie in website-ul sau la aceasta promotie. Doar daca va inscrieti direct pe website-ul celor de la LIDL Romania veti beneficia de posibilitatea de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca participati automat daca castigati produse Bio.

LIDL Romania nu pare sa aiba limite in ceea ce priveste produsele care pot fi cumparate pentru a participa la aceasta promotie speciala, astfel ca in mod teoretic puteti cumpara orice din categoria bio. In cadrul magazinelor LIDL Romania aveti foarte multe oferte pentru produsele din categoria Bio, astfel ca veti putea sa alegeti fix ceea ce va doriti pentru o masa sanatoasa, dar si pentru a putea castiga premiile care sunt oferite de catre companie.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca nu aveti foarte multe sanse pentru a va bucura de ofertele care sunt disponibile acum.