Facebook: Initiativa Noua pentru Sustinerea Vaccinarii in Toata Lumea

Facebook Initiativa Noua pentru Sustinerea Vaccinarii in Toata Lumea

Facebook a anuntat un parteneriat complex pentru sustinerea vaccinarii in intreaga lume, compania americana dorind sa ii ajute pe oameni sa inteleaga de ce este importanta imunizarea impotriva Coronavirus la scara larga pentru oprirea pandemiei.

Facebook colaboreaza cu o varietate de companii si institutii, de la Banca Mondiala si pana la universitati din Londra, pentru a ajuta cat mai multi oameni sa inteleaga ca fara vaccinare in masa pandemia va continua fara oprire din cauza tulpinilor noi.

Facebook a facut eforturi importante pentru a aduce in fata utilizatorilor sai cele mai relevante informatii cu privire la vaccinuri, si a ascunde informatiile false, insa desigur ca intotdeauna este nevoie de mai mult pentru a convinge pe toata lumea in legatura cu beneficiile vaccinarii.

“Prin reunirea partenerilor din sectorul public și privat, sperăm că Alianța ne va oferi capacitatea de a avea un impact de durată asupra îmbunătățirii comportamentului în materie de sănătate, prin folosirea rețelelor sociale și a altor tehnologii digitale. Împreună cu partenerii, observăm câteva rezultate promițătoare din activitatea noastră de sănătate, care subliniază oportunitatea Alianței de a înțelege mai bine ce funcționează, astfel încât să poată fi reprodusă și scalată.”