Vodafone: Surpriza Oferita Gratuit 2 Ani pentru Clienti

Vodafone atragere

Vodafone are pentru romanii din toata tara o surpriza foarte mare daca aleg sa le devina clienti, iar asta pentru ca le ofera gratuit timp de 2 ani de zile un beneficiu de care multi pot sa profite oricand. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera clientilor din Romania, care aleg sa activeze abonamente de televiziune impreuna cu cele de internet fix, nu mai putin de 2 ani de gratuitate pentru HBO si HBO Go, insa doar daca ei au deja un abonament de telefonie mobila.

Vodafone nu are aceeasi promotie disponibila si pentru cei care devin pentru prima oara clienti ai sai, dar nu au si un abonament de telefonie mobila de la operatorul de telecomunicatii. Oferta nu e una tocmai noua, e disponibila de ceva vreme pentru clientii celor de la Vodafone, astfel ca daca inca nu ati profitat de ea, poate ca ar fi cazul sa o faceti inainte ca aceasta sa dispara in totalitate din cadrul ofertei pe care o are operatorul chiar in acest moment.

Vodafone: Surpriza Oferita Gratuit pentru 2 Ani Clientilor

Vodafone atragere hbo gratuit

Vodafone vrea sa atraga cat mai multi clienti la serviciile sale de televiziune, iar 2 ani de HBO si HBO Go gratuit e ceva ce nu este oferit de catre vreun alt operator de telecomunicatii pentru clienti in acest moment. Au mai existat oferte de chiar si 1 an de zile de Netflix, sau HBO si HBO Go, oferite gratuit, dar ceea ce are Vodafone inca pentru clientii sai din toata Romania este o surpriza majora de care oricine ar trebui sa profite chiar in acest moment.

Vodafone are detaliile despre promotie disponibile chiar pe website-ul sau in momentul de fata, asa ca oricine poate sa afle exact in ce conditii poate profita de ceea ce este disponibil. Avand acces la HBO si HBO Go multumita celor de la Vodafone, puteti vedea oricare dintre creatiile care sunt disponibile, indiferent unde va aflati in Romania, si desigur ca exista destule filme si seriale dintre care puteti alege orice va intereseaza chiar acum.

Vodafone va renunta la un moment dat la aceasta promotie speciala, asa ca daca nu profitati de ea acum, s-ar putea sa regretati in momentul in care aceasta nu va mai fi disponibila.