GTA 6: Bitcoin Intra in Joc, cum Vei fi Rasplatit in Misiuni

GTA 6 Bitcoin

GTA 6 va veni cu o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca Bitcoin urmeaza sa ajunga in jocul celor de la Rockstar Games, celebra criptomoneda urmand a face parte dintre cele care vor fi oferite ca rasplata pentru misiunile pe care le face, dar si care vor putea fi cumparate.

GTA 6 ar urma sa aiba un sistem financiar complex care va permite nu doar cumpararea de actiuni de pe o bursa virtuala, ci si achizitia de criptomonede pentru cei care sunt intr-adevar interesati de acest lucru, ideea in sine fiind una extrem de interesanta, in final.

GTA 6 urmeaza sa le ofere jucatorilor posibilitatea de a face mai multi bani prin investitii, fie in Bitcoin, alte criptomonede, sau chiar prin investitii in actiuni, astfel ca vom avea parte de o experienta de joc care va fi cu mult diferita fata de cele din versiunile anterioare.

GTA 6 va avea un Bitcoin disponibil, poate, sub o alta denumire, iar pentru unele misiuni e posibil sa fie folosit pentru transferurile de bani in sume foarte mari, sume care sa nu poata fi urmarite de la expeditor la destinatar, ceva ce se intampla si in lumea reala.

GTA 6 Bitcoin criptomonede

GTA 6 a fost in centrul foarte multor zvonuri pana in momentul de fata, si nimeni nu stie clar cate dintre ele sunt reale, si cate sunt false, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit inainte ca jocul sa fie lansat in mod oficial pentru noi.