ING Bank: Alerta Oficiala de Ultima Ora pentru Toti Clientii

0

ING Bank clona

ING Bank a emis o alerta oficiala de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre un anunt extrem de serios despre care foarte multa lume ar trebui sa stie acum. Mai exact, cei de la ING Bank le spun tuturor clientilor despre faptul ca in momentul de fata este in plina desfasurare o campanie de tip phishing care are menirea de a fura informatii confidentiale de la clientii sai pentru ca in schimb sa li se fure conturile, sau banii.

ING Bank spune ca aceasta campanie de tip phishing este desfasurata sub forma de mesaje trimise cu folosirea neautorizata a identitatii bancii, ele venind de la entitati necunoscute. ING Bank ii alerteaza pe clienti ca in cazul in care primesc mesaje de acest gen sa nu le acorde importanta, si mai important decat atat, sa nu acceseze link-urile care sunt incluse in ele pentru ca ii directioneaza spre o versiune falsa a website-ului HomeBank, acolo fiind facut atacul.

ING Bank: Alerta Oficiala de Ultima Ora pentru Toti Clientii

ING Bank clona alerta

ING Bank spune ca mesajele cu link-uri malitioase vin sub forma de SMS, sau email, astfel ca e posibil sa fiti contactati de catre oricine pentru a vi se spune o serie de minciuni in legatura cu ceea ce se intampla de fapt. Indiferent de motivul pentru care vi se spune sa accesati un link cu o versiune clonata a website-ului celor de la ING Bank, evitati sa faceti acest lucru, si in niciun caz sa nu va introduceti datele confidentiale intr-un asemenea website, pentru ca vor fi furate.

ING Bank vine cu acest mesaj de alerta pentru ca, probabil, website-ul clonat seamana foarte bine cu cel HomeBank, chiar daca adresa de accesare este complet diferita fata de cea a website-ului normal. Acolo ar trebui sa va uitati de fiecare data cand accesati un website, sa verificati daca adresa sa este cea care ar trebui sa fie, si nu una diferita, mai ales nesecurizata, pentru ca asa sunt furate datele pe care noi le introducem in website-urile de acest gen ale hackerilor.

ING Bank emite alerte de acest gen de fiecare date cand exista probleme foarte serioase despre care ar trebui sa fie clientii sai, iar aceasta este una dintre ele.