BCR Romania: Mesaj Oficial Important pentru Clientii Romani

BCR Romania reprimire

BCR Romania are un mesja oficial important pentru clientii romani din toata tara, si asta in conditiile in care in momentul de fata exista probleme foarte serioase de care acestia trebuie sa se fereasca. Mai exact, cei de la BCR Romania le recomanda romanilor din toata tara sa fie foarte atenti la o promotie pe care cei de la Bitdefender o au in momentul de fata, iar in baza ei oricine isi poate proteja toate gadget-urile impotriva compromiterii in momentul de fata.

BCR Romania vine cu aceasta recomandare pentru ca in ultimele luni au crescut exponential atacurile cibernetice in toata lumea, astfel ca e bine sa va ganditi sa va protejati impotriva lor. Ca parte a mesajului pe care BCR Romania il transmite in momentul de fata clientilor li se recomanda o promotie speciala in baza careia pot cumpara un pachet de servicii de securitate de la Bitdefender la un pret preferential, pentru o perioada limitata de timp.

BCR Romania: Mesaj Oficial Important pentru Clientii Romani

BCR Romania spune ca aceasta oferta speciala este disponibila doar prin cadrul aplicatiei George, in sectiunea speciala pentru promotii dedicate clientilor, deci acolo trebuie sa o cautati. Ca parte a promotiei pe care BCR Romania o are disponibila, acest pachet este disponibil cu reducere de peste 50% pentru clientii din toata Romania, deci trebuie sa va uitati cu mare atentie la promotia care este disponibila acum daca vreti sa profitati de ea.

BCR Romania a emis de-a lungul timpului mai multe alerte pentru clientii din toata Romania cu privire la atacurile cibernetice, astfel ca ar trebui sa stiti de acum de ce trebuie sa va feriti. Desigur ca in anumite cazuri e imposibil sa va protejati impotriva atacurilor de acest gen fara solutii software specializate de securitate cibernetica, astfel ca e bine sa va ganditi inclusiv la instalarea unui asemenea sistem in dispozitivele voastre chiar acum.

BCR Romania mai are multe alte oferte disponibile in sectiunea speciala George Moneyback din aplicatia sa, asa ca veti gasi acolo o varietate de promotii speciale de care sa profitati.