LIDL Romania: Anunt Oficial de Ultima Ora, e Gratuit Romanilor

LIDL Romania vacante

LIDL Romania a publicat un anunt oficial de ultima ora pentru romanii din toata tara, si ar trebui sa stii chiar acum ce are de spus lantul de magazine pentru ca esti in mod direct vizat de ce ofera gratuit. Impreuna cu producatorul de inghetata Nirvana, cei de la LIDL Romani au decis sa le faca romanilor vacantele mai frumoase cu o serie de premii speciale care sunt perfecte pentru vara, si nu numai, astfel ca trebuie sa profiti de tot chiar acum.

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a primi gratuit 4 vacate in tara noastra in aceasta vara, dar si 4 aparate DSLR de la Nikon daca printre cumparaturile zilnice mai adauga si inghetata. LIDL Romania spune ca aceasta promotie speciala este disponibila doar pentru clientii care au si LIDL Plus, decid oar ei pot primi gratuit oricare dintre premiile de mai sus, asa ca daca inca nu aveti un cont pentru ea, ar fi bine sa il faceti.

LIDL Romania: Anunt de Ultima Ora, ce da Gratuit Romanilor

LIDL Romania le cere clientilor care vor sa castige orice este oferit acum sa isi faca cumparaturile din magazine sale, sa scaneze cardul LIDL Plus la casa de marcat si sa inscrie bonul pe website-ul Nirvana. Dupa ce urmati aceasta procedura trebuie doar sa asteptati sa vedeti daca in baza cumparaturilor facute la LIDL Romania veti primi gratuit oricare dintre premiile care sunt oferite in momentul de fata de lantul de supermarket-uri impreuna cu Nirvana.

LIDL Romania spune ca promotia aceasta se desfasoara din 14 pana in 17 iunie, deci aveti foarte putin timp la dispozitie pentru a beneficia de gratuitatile grozave care sunt oferite acum. Asta inseamna ca daca nu va grabiti pentru a cumpara produse de la LIDL Romania, si sa va inscrieti in promotie, veti rata o sansa uriasa de a merge gratuit intr-o excursie in Romania, sau de a primi un aparat foto DSLR care va ajuta sa faceti poze mult mai bune.

LIDL Romania spune ca mai multe detalii despre aceasta campanie poate gasi oricine pe website-ul celor de la Nirvana, asa ca puteti merge acolo pentru mai multe informatii despre promotie.