Kaufland: Surpriza Anuntata Clientilor, Ce pot Primi Gratuit

Kaufland lactate

Kaufland isi surprinde clientii din Romania cu un anunt prin care le spune ce mai pot primi gratuit daca aleg sa isi faca in continuare cumparaturile din magazinele sale, iar acum vorbim despre ceva special pentru fanii concertelor. Cei de la Kaufland organizeaza la Iasi un concert in care cateva dintre cele mai cunoscute trupe din Romania vor avea reprezentantii, iar clientilor din toata tara le ofera posibilitatea de a castiga bilete la acest eveniment.

Kaufland organizeaza acest concurs pentru romanii care au un cont de Instagram deoarece trebuie sa se inscrie prin intermediul sau, iar drept premiu ofera invitatii duble, in zile diferite, cate 5 invitatii in fiecare zi. Evenimentul se desfasoara intre 23 – 27 iunie la Iasi, astfel ca aveti putin timp la dispozitie pentru a va inscrie, cei de la Kaufland incercand sa le ofere romanilor cat mai multe bucurii in aceasta perioada de relaxare in tara.

Kaufland: Surpriza Anuntata Clientilor, Ce pot Primi Gratuit

Kaufland are un mecanism de participare destul de complicat, fiind necesara publicarea unui story in cadrul Instagram pentru a putea fi luati in considerare in vederea participarii al concurs. Trebuie sa publicati acest story doar intre orele 10:00 si 20:00 in zilele de concurs, cei de la Kaufland monitorizand reteaua de socializare pentru a urmari postarile facute de catre romani, si a alege castigatorii care pot primi invitatiile duble la evenimente.

Kaufland a inceput in 2021 sa organizeze tot mai multe concerte pentru a recupera ceea ce nu a facut in cursul anului 2020 in plina pandemia, astfel ca vorbim doar despre o noua veste foarte buna. Desigur ca sansele de a castiga ceva scad in functie de numarul celor care decid sa participe la concursul organizat de Kaufland pentru bilete gratuite la aceste concerte, si daca va plac trupele, atunci mai mult ca sigur merita sa va inscrieti pentru a avea sansa de a participa.

Kaufland ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea exact ce presupune participarea la aceasta promotie de-a sa.