Android: Oficial, Schimbari Importante Anuntate Telefoanelor

Android urmeaza sa aiba parte de o serie de schimbari importante lansate in aceasta vara de catre compania Google, iar asta pentru ca se lucreaza la ele de foarte multa vreme, si aduc schimbari bune pentru noi. Prima schimbare este una extrem de importanta pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android, in baza ei urmand a fi trimise alerte pentru oamenii care se afla in zone afectate de cutremure, acestia urmand a fi alertat cu cateva secunde inainte ca unul sa aiba loc.

Android are sistemul testat de foarte multa vreme in cateva tari de pe glob, iar multumita lui oamenii sunt atentionati cu cateva secunde inainte ca un cutremur sa aiba loc, asa ca au putin timp pentru a se pregati. Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum a gandit compania Google aceasta schimbare majora pentru Android, si cat de multe vieti ar putea salva ea, daca ar fi oferita in tarile din intreaga lume, acum fiind oferita doar in cele cu risc seismic mare.

Android: Oficial, Schimbari Importante Anuntate Telefoanelor

Android va oferi din aceasta vara inclusiv posibilitatea de a marca mesajele importante din conversatiile purtate prin Google Messages, acestea putand fi vazute intr-o sectiune speciala pentru a fi gasite mai usor. Google Assistant are parte de un upgrade major in Android multumita companiei Google, astfel ca de acum compania le va permite utilizatorilor sa navigheze catre anumite sectiuni dintr-o aplicatie folosind doar comenzi vocale.

Android implementeaza aceasta schimbare pentru a oferi o experienta de folosire mult mai buna pentru telefoanele care folosesc acest sistem de operare, si ea vine la pachet cu o alta. Voice Acces este deasemenea imbunatatit in Android pentru a permite navigarea prin aplicatii doar in momentul in care ne uitam efectiv la ecran, privirea fiind urmarita folosind camera frontala, si controland modul in care functioneaza aceasta schimbare.

Android va avea aceste noutati lansate treptat de catre compania Google in cursul urmatoarelor luni, astfel ca pe parcursul verii ele ar trebui sa fie oferite in mod oficial pentru noi toti.