GTA 6: De ce Rockstar Games Inca mai Amana Lansarea Jocului

GTA 6 financiar

GTA 6 este jocul pe care fanii Rockstar Games il asteapta cu nerabdare de la compania americana, insa din pacate ea evita cu precadere sa faca vreun anunt cu privire la inceperea distributiei pentru acest titlu, si exista un motiv foarte bun pentru care titlul inca nu e lansat.

GTA 6 nu va fi lansat in 2021 pentru ca GTA Online inca face foarte multi bani, nu mai putin de 1 miliard de dolari in cursul anului trecut, ceea ce nu e un motiv convingator sa rneunti la o asemenea resursa de bani, chiar daca fanii cer o schimbare majora.

GTA 6 nu va inlocui un GTA Online care in ultimii ani a crescut substantial in capacitatea sa de a genera venituri pentru compania Rockstar Games, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata este de asteptat ca in 2022 sa auzim in a doua parte a anului un anunt privind lansarea.

GTA 6 ar trebui sa vina intr-un moment in care Rockstar Games are nevoie de o crestere a veniturilor generate de catre jocurile sale, iar acum nu prea este acel moment, dupa cum puteti vedea deja din graficul de mai jos, si asta nu prea e o surpriza.

GTA 6 financiar amanare

GTA 6 este de ani de zile in dezvoltare la Rockstar Games, astfel ca e cel mai probabil destul de aproape de a fi pregatit pentru a fi lansat, insa in ciuda acestui lucru, veniturile generate de catre franciza Grand Theft Auto dicteaza ce mai apare in viitor.