BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, ce Nu Stiu Multi Clienti

BANCA Transilvania reinnoire

BANCA Transilvania transmite un mesaj oficial pentru multi clienti din toata Romania, si este vorba despre unul despre care foarte multi clienti de-ai sai nu stiu, dar chiar si asa el este unul extrem de important. Mai exact, BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata tara ceea ce se intampla in momentul in care cardul lor de credit, sau debit, expira, si ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu modul in care acesta poate fi utilizat, sau este reemis.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca toate cardurile clientilor sai pot fi folosite pana in ultima zi a lunii in care expira, deci nu trebuie sa credeti ca asta se intampla in prima zi a lunii, sau undeva pe la mijlocul sau. Pana in ultima zi a lunii care este mentionata pe cardurile de la BANCA Transilvania ca luna de expirare puteti folosi respectivele carduri bancare in mod normal, insa incepand cu luna urmatoare ele vor fi blocate, si daca le bagati intr-un bancomat, nu le mai puteti scoate.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, ce Nu Stiu Multi Clienti

BANCA Transilvania spune deasemenea ca daca respectivul card a fost folosit cel putin o data in ultimele 6 luni inainte ca el sa expire, atunci va fi reinnoit automat de catre banca. In aceasta idee, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu posibilitatea de a folosi cardul fara intreruperi deoarece el va fi reemis in cadrul BT Pay, si il veti putea folosi in format digital pana in momentul in care cel fizic va ajunge in posesia voastra, deci nu veti avea probleme.

BANCA Transilvania le permite clientilor sa foloseasca orice card din BT Pay inclusiv pentru a retrage bani de la bancomate, deci nu aveti practic niciun dezavantaj daca nu primiti cardul in format fizic inainte sa expire. Folosind BT Pay va veti putea bucura de ceea ce puteti face oricum in mod obisnuit chiar daca aveti cardul fizic, BANCA Transilvania gandindu-si sistemele intr-un asemenea mod incat totul sa poata fi folosit si fara a utiliza in vreun fel cardurile fizice.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre cardurile sale direct pe website-ul sau, astfel ca daca vreti sa aflati mai multe informatii cu privire la ele, puteti merge acolo.