Vodafone: Oficial, Anuntul Special pentru Romanii din Tara

Vodafone parinti

Vodafone are un anunt special pentru toti romanii din toata tara, operatorul de telecomunicatii incercand sa le transmita oamenilor ca le ofera un beneficiu special despre care multi nu stiu. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de o promotie speciala prin care pot cumpara cartele la preturi preferentiale pentru copii astfel incat parintii si copiii sa poata comunica mult mai usor in fiecare zi.

Vodafone le permite tuturor romanilor din toata tara sa cumpere cartele prepay in cazul carora pot beneficia de o reducere la costul lunar, astfel ca la pretul de 4 euro pe luna primesc beneficiile cartelelor de 6 euro. In cazul acestei oferte cei de la Vodafone ofera minute si SMS-uri nelimitate in retea, 2000 de minute si SMS-uri nationale, 60 GB de trafic de internet, dar si trafic gratuit pentru aplicatiile de mesagerie si socializare cele mai populare.

Vodafone: Oficial, Anuntul Special pentru Romanii din Tara

Vodafone nu ofera beneficii pentru roaming in cazul acestei oferte, astfel ca e bine sa nu va asteptati la asa ceva, insa cand vine vorba despre comunicarea dintre parinti si copii, e probabil sa nu aveti nevoie de asa ceva. In ciuda acestui lucru, Vodafone ofera totusi o reducere de o treime pentru pretul lunar al ofertei la cartela prepay care poate fi comandata de catre parinti pentru a putea comunica in mod constant cu proprii copii.

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care are oferte speciale in cazul serviciilor care sunt oferite pentru copii, insa este unul dintre putinii care are asa ceva disponibil in mod obisnuit. In aceasta idee, este laudabil ca la Vodafone exista asa ceva oferit pentru parinti si copii, si ar trebui sa profitati de tot ceea ce este disponibil pentru ca veti avea cu siguranta de ce sa profitati de aceasta oferta cu beneficii mari la un pret surprinzator de mic.

Vodafone are mai multe detalii disponibile in cadrul website-ului sau cu privire la aceste promotii speciale, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi mai multe despre ele.