WhatsApp: Schimbarea Secreta Confirmata in iPhone, Android

WhatsApp negasit

WhatsApp are o foarte importanta schimbare secreta confirmata de catre presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, si e important sa stii ce aduce. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o schimbare importanta pentru iPhone si Android care ne va permite sa trimitem mesaje care dispar automat din conversatii dupa o anumita perioada de timp, mai exact dupa 7 zile de la trimitere.

WhatsApp preia aici o functie care exista deja in alte platforme de mesagerie de ceva vreme, dar pe care a cam ignorat-o desi oamenii au cerut-o, dar iata ca s-a gandit intr-un final ca ea ar fi utila. Mark Zukcerberg, presedintele Facebook, dar si Will Carthart, omul care conduce WhatsApp, au confirmat in mod oficial faptul ca aceasta noua schimbare va fi oferita in iPhone si Android, ea fiind dezvoltata in secret si oferita unora dintre cei care folosesc aplicatiile in versiunile beta.

WhatsApp: Schimbarea Secreta Confirmata in iPhone, Android

WhatsApp mesaje disparute

WhatsApp va avea o optiune speciala care ne va permite sa pornim conversatii care vor avea mesaje ce dispar la 7 zile dupa trimitere, iar un mesaj va fi afisat in ele, ca in imaginea de mai sus. Acest mesaj ne spune faptul ca toate conversatiile noi pornite in WhatsApp vor avea mesaje care dispar la 7 zile de la trimitere, aceasta perioada de timp neputand fi modificata in vreun fel de catre utilizatori, ceea ce desigur ca nu e tocmai ideal.

WhatsApp nu pare sa vrea sa ofere aceasta functionalitate intr-un mod care sa permita trimiterea de mesaje care dispar si in conversatiile care au fost deja deschise, deci totul se aplica doar pentru cele noi. Aici e o diferenta mare in comparatie cu alte platforme de mesagerie in care pot fi trimise mesaje care dispar chiar si in conversatiile existente, dar poate ca WhatsApp va oferi asa ceva inclusiv pentru iPhone si Android la un moment dat.

WhatsApp va lansa aceasta functie in viitorul apropiat, conform lui Mark Zuckerberg, deci nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem cat va dura pana cand se va intampla asta.