Auchan: Ultima Zi cu Electrocasnice care au Reduceri Mari

Auchan oprire

Auchan este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti care ii trec pragul in fiecare zi, iar pentru ei are acum o promotie grozava. Astazi este ultima zi in care mai poti profita de reduceri foarte bune la electrocasnice in cea de-a doua etapa a rabla pentru electrocasnice, astfel ca ar trebui sa profiti acum de ofertele speciale care sunt disponibile la Auchan, dar numai pana la miezul noptii.

Auchan are electrocasnice cu reduceri speciale astazi si ar trebui sa profiti de toate pentru ca maine vor disparea din oferta, asa ca nu vei mai putea face achizitia in aceleasi conditii precum acum. Cea de-a doua etapa a programului rabla pentru electrocasnice este programata sa se incheie la miezul noptii, si nu doar la Auchan, ci si la restul lanturilor de hypermarket-uri din toata Romania, deci peste tot se va incheia aceasta promotie speciala care se desfasoara acum.

Auchan: Ultima Zi cu Electrocasnice care au Reduceri Mari

Auchan oprire etapa

Auchan mai are in momentul de fata doar electrocasnicele de mai sus oferite la pret preferential impreuna cu un voucher pentru programul rabla, astfel ca daca va intereseaza altceva, nu veti putea folosi voucherele. Toate lanturile de hypermarket-uri din Romania au ales diferite produse pe care sa le includa in aceasta etapa, desigur in limitele impuse de catre autoritatile din Romania, asa ca Auchan merge doar pe linia impusa de catre autoritati cand au creat acest program.

Auchan are si cateva produse listate pentru debutul de maine al celei de-a treia etape, insa cel mai probabil vor fi disponibile si altele cand totul va incepe in mod oficial. E posibil ca in aceasta ultima etapa sa fie disponibile mai putine produse cu reduceri bune, si poate mai putine electrocasnice de top cu reduceri mari la Auchan, dar puteti totusi sa profitati de cele care inca mai sunt oferite cu reducere buna in momentul de fata de catre lantul de hypermarket-uri.

Auchan are si alte promotii separat de acestea pentru programul rabla, deci n-ar strica sa va mai uitati si printre celelalte listate in cadrul magazinului sau online chiar acum.