Coronavirus: Vaccinarea poate tine Valul 4 Departe de Romania

Coronavirus Vaccinarea Valul 4 Departe Romania

Valul 4 poate fi tinut departe de Romania prin vaccinare, sau cel putin asta spune prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, care afirma ca exista toate conditiile pentru ca oricine sa poata fi imunizat in momentul de fata in tara noastra, daca doreste.

“Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Tot aud în spaţiul public discuţii despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuţii, dacă ne vaccinăm. Guvernul a făcut tot ce era posibil să aducem vaccinul cât mai aproape. Intensificăm campania de vaccinare la sat, vom folosi acele caravane mobile, și sunt județe unde inclusiv preoții vor să se implice. Astăzi am vizitat în județul Alba un centru de vaccinare mobil. Foarte bine organizat, rapid și ușor. Se schimbă locația în fiecare zi. M-am bucurat să văd și doi elevi care așteptau să se imunizeze. Deci, se poate.

Am mers și la o fabrică din județ, o afacere de familie care s-a ridicat în ultimii 30 de ani pe propriile picioare. De asta avem nevoie, de investiții puternice în județe. Și sunt sigur că alături de colegii mei din Alba vom susține în continuare mediul de afaceri.”