ING Bank: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

0

ING Bank atacuri

ING Bank are o atentionare oficiala pentru clientii sai din toata Romania, si este vorba despre una care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor oameniilor pentru ca vorbeste despre o problema foarte serioasa. Luna aceasta cei de la ING Bank au decis sa ii alerteze pe clientii din toata Romani in legatura cu o problema foarte serioasa generata de catre un malware gandit special pentru a fura informatii bancare, insa impreuna cu ea au venit si o serie de atentionari noi.

ING Bank stie foarte bine ca nu toata lumea are cunostinte avansate despre tehnologie, si ca nu stie tot timpul ce trebuie sa faca pentru a se proteja, asa ca ofera o serie de recomandari foarte importante. In primul rand le spune clientilor sa fie atenti ca in situatia in care au avut telefonul infectat de un malware, sa nu acceseze aplicatia ING Bank pana in momentul in care dezinfecteaza telefonul, asta facandu-se in cel mai corect mod prin stergerea tuturor datelor din el.

ING Bank: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

ING Bank ii atentioneaaza deasemenea pe clientii sai din toata Romania sa nu isi reseteze parola de acces la contul HomeBank daca au telefonul infectat de malware deoarece ea poate ajunge rapid la atacatori. Desigur ca ING Bank le recomanda clientilor sa isi stearga toate datele din telefon daca e infectat, si sa il reconfigureze pentru a fi siguri ca nu mai au malware-ul care le poate fura toate datele fara ca ei sa stie ce se intampla in realitate in dispozitive.

ING Bank le spune deasemenea clientilor romani sa nu foloseasca un backup pentru reconfigurarea telefonului afectat pentru ca vor reinstala malware-ul in dispozitive si ajung in situatia anterioara. In final, ING Bank ii atentioneaza pe clienti sa verifice cu mare atentie toate tranzactiile recente din contul lor pentru a depista eventuale fraude facute daca atacatorii le-au furat datele de logare in conturi, iar asa ca va puteti asigura ca nu sunteti victima unui furt.

ING Bank ofera mai multe detalii despre toate aceste probleme direct pe website-ul sau in momentul de feta, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile despre care trebuie sa stiti acum.