Android: Problema Noua Confirmata Oficial si de catre Google

Android opriri

Android are o noua problema care a aparut de nicaieri in telefoanele oamenilor care folosesc sistemul de operare in momentul de fata, si vorbim despre o situatie care incepe sa fie raportata pe retelele de socializare. Mai exact, se pare ca aplicatia Google pentru Android are probleme si nu poate fi folosita in mod normal, iar asta in urma unei actualizari recent lansate pentru aceasta, iar desigur ca se lucreaza in momentul de fata la rezvoltarea situatiei.

Android este cel mai popular sistem de operare din intreaga lume in momentul de fata, el fiind folosit pe peste 3 miliarde de dispozitive, iar sute de milioane dintre ele au si aplicatia Google instalata. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum se manifesta aceasta problema pe telefoanele cu sistem de operare Android, iar compania Google a recunoscut ca exista intr-adevar dificultati cu folosirea aplicatiei sale, lucrand acum la rezolvarea lor.

Android: Problema Noua Confirmata Oficial si de catre Google

Android opriri google

Android este totusi un sistem de operare gandit “cu cap” de catre cei de la Google, astfel ca exista si o solutie foarte rapida pe care utilizatorii o pot folosi pentru a readuce lucrurile la normal. Aplicatia Google Play pentru Android permite dezinstalarea actualizarilor pentru aplicatiile dedicate telefoanelor, astfel ca puteti profita de aceasta functie pentru a elimina actualizarea care genereaza probleme, revenind astfel la versiunea veche a aplicatiei, care functioneaza in mod normal.

Android in sine nu este la sursa acestei probleme, ea avand la baza cel mai probabil o greseala facuta in procesul de dezvoltare al aplicatiei Google, iar compania americana a anuntat deja ca lucreaza la rezolvarea ei. Cat anume va dura pana cand problema va fi rezolvata e greu de spus, dar in cursul acestei zile aplicatia Google pentru Android ar trebui sa inceapa sa functioneze in mod normal, dar pana atunci puteti reveni la versiunea veche.

Android are in functia de dezinstalare a actualizarilor pentru aplicatii una dintre cele mai bune care sunt disponibile pentru sistemul de operare, si una care ar trebui sa ajunga inclusiv in iOS.