ING Bank: Important Mesaj Oficial care Vizeaza Toti Clientii

ING Bank dezinfectare

ING Bank are un mesaj extrem de important pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca te numeri printre cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata, atunci esti vizat direct de el. Mai exact, cei de la ING Bank le spun clientilor din toata Romania cum pot cere ajutor in cazul in care cred ca au fost tinta unui atac al hackerilor si cred ca pot avea telefonul, sau calculatorul, compromis in urma unui atac, deci ar putea avea datele furate de catre hackeri.

ING Bank vine cu acest mesaj stiind ca exista multi romani care au nevoie de ajutor in aceasta perioada in care tot mai multa lume este vizata de problemele atacurilor cibernetice care se inmultesc. In aceasta idee, oricare dintre clientii ING Bank care crede ca a fost victima unui atac cibernetic si crede ca ar putea avea dispozitivul infectat, trebuie doar sa apeleze unul dintre numerele de telefon *2ING, *2464 sau +40314062464, ultimul chiar si din strainatate.

ING Bank: Important Mesaj Oficial care Vizeaza Toti Clientii

ING Bank va ajuta apoi clienti sa parcurga pasii necesari pentru a isi dezinfecta dispozitivul si a putea folosi fara probleme serviciile de mobile si internet banking pentru a-si controla conturile. Desigur ca va trebui sa urmati cu strictete sfaturile pe care angajatii celor de la ING Bank vi le dau, sa schimbati parole, si eventual nume de utilizator, insa in final veti avea parte de siguranta mai multa pentru tranzactiile pe care le faceti cand aveti nevoie.

ING Bank ofera deja in cadrul website-ului sau o serie de informatii importante cu privire la modalitatile prin care clientii sai pot sa isi curete dispozitivele de orice fel de malware cu care ar fi inectate. Daca nu reusiti sa urmati pasii descrisi acolo, atunci ar trebui sa apelati servicii pentru relatii cu clientii in ideea de a primi ajutor dedicat de la un angajat al ING Bank, insa cel mai probabil va va directiona sa urmati aceeasi pasi care sunt mentionati acolo.

ING Bank are in website-ul sau sectiuni dedicate cu informatii detaliate cu privire la protejarea impotriva atacurilor cibernetice, dar si cu privire la dezinfectarea dispozitivelor, asa ca trebuie doar sa urmati pasii de acolo.