Orange: Vestea Grozava Oficiala pentru Romani, ce e Gratuit

Orange colectiv

Orange are noi vesti excelente pentru clientii sai din toata Romania, cei care ii folosesc serviciile putand profita de gratuitati care sunt oferite pentru o perioada limitata de timp in Romania. Mai exact, cei de la Orange s-au gandit sa celebreze existenta a 2 ani de la infiintarea comunitatii sale online in care clientii pot discuta despre produsele si serviciile sale si nu doar atat, ei putand castiga o serie de premii pe care le ofera operatorul de telecomunicatii.

Orange a gandit totul sub forma unor provocari pe care clientii trebuie sa le indeplineasca iar daca reusesc sa faca asta, atunci vor avea sansa de a primi gratuit tot ceea ce este oferit. Prima provocare le cere clientilor sa se aboneze la newsletter-ul pe care Orange il are si il trimite in mod constant, iar clientii care fac acest lucru au sansa de a castiga una dintre cele 5 boxe JBL Go 2 care sunt oferite, deci aveti ce sa castigati de la operator acum.

Orange: Vestea Grozava Oficiala pentru Romani, ce e Gratuit

Orange a gandit o a doua provocare care implica efectiarea a 15 autentificari in comunitatea sa online folosind username-ul propriu, dar in zile diferite, altfel nu se indeplinste provocarea. Separat de asta, Orange le cere clientilor sa dea si 10 like-uri postarilor de acolo, iar pentru asta ofera 5 pachete smart home de la Xiaomi care includ o priza inteligenta, senzor de miscare, senzor de usa – geam, o lampa pentru pat, si un buton Wireless Switch.

Orange are in final si o alta provocare, aceasta constand in ajutarea altor utilizatori ai comunitatii, iar daca 5 dintre raspunsurile date de catre clienti sunt marcate ca utile, atunci sunteti inscrisi in promotie. Pentru indeplinirea acestei provocari cei de la Orange ofera 2 aspiratoare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, deci aici va fi “bataie” mai mare, iar asta pentru ca numarul de premii este mic si exista destui oameni in comunicate care au dat raspunsuri bune.

Orange desfasoara toata aceasta promotie doar pana in data de 30 iunie 2021, astfel ca dupa acea data nu veti mai putea profita de ceva, asa ca bucurati-va pana atunci de oferta.