Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala, Clientii Surprins de ce e Gratuit

Raiffeisen Bank masina

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial astazi o decizie importanta la care nu se astepta cineva, iar asta pentru ca ea dezvaluie ce ofera gratuit banca pentru clienti, si nimeni nu se astepta la asa ceva. Raiffeisen Bank spune ca toti romanii, fie ca ii sunt clienti, sau nu, care deschid un cont curent zero simplu cu card VISA, au sansa de a castiga un Renault CAPTUR E-TECH in urmatoarea luna de zile, si asta e o promotie de nerefuzat in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank a surprins extrem de multa lume cu decizia pe care a luat-o, iar asta pentru ca nu totdeauna sa intampla sa fie oferit asa ceva pentru clientii sai, desi in trecut banca a mai avut promotii similare. Raiffeisen Bank vrea totusi sa isi creasca baza de clienti care-i folosesc serviciile, astfel ca a oferi gratuit o masina Renault CAPTUR E-TECH este o decizie care ar putea sa ii aduca destui clienti noi care sunt dornici de castig in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala, ce da Gratuit Clientilor

Raiffeisen Bank explica in cadrul website-ului sau cum anume se pot inscrie clientii in aceasta promotie, conditia fiind ca ei sa isi deschida un cont ZERO Simplu cu card VISA, fara a mai face altceva. Desigur ca trebuie finalizata procedura de creare a contului la Raiffeisen Bank, deci nu e suficient doar sa va inscrieti, ci trebuie sa intrati si in posesia cardului, iar mai apoi sa il activati, si desigur ca a efectua cateva tranzactii e util pentru un eventual castig.

Raiffeisen Bank a mai avut in trecut promotii prin care a oferit masini gratuit clientilor din toata Romania, insa aceasta e una dintre cele mai interesante pe care a oferit-o pana acum. Desigur ca trebuie sa veti foarte mare noroc pentru a putea castiga o masina de acest gen de la Raiffeisen Bank in momentul de fata, dar merita macar sa va inscrieti pentru a avea sansa de a o primi de la banca daca sunteti intr-adevar suficient de norocos, in final.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta promotie se va desfasura doar pana in data de 3 august, deci mai aveti putin peste o luna pentru a va inscrie si a profita de tot ceea ce este oferit.